böcüşünüz çok güzel olmuş güle güle iyi günlerde kullanın kazasız belasız ve cezasız
böcüşünüz çok güzel olmuş güle güle iyi günlerde kullanın kazasız belasız ve cezasız
süper olmuş maske. çıkarmasan da olurmuş çok karizmatik görünüyordu farklı bir havası var.....
maskeyi normalde hiç sewmem ama ne biliyim puntoda öle çok da gözüme batmadı ama maske olayını sewmediimden heralde gene de çok hoşuma gittiini söleeyemem korumasına lafım yok tabe...![]()
süpperrrr
hayırlı olsun... bi nazar boncuğu taksan iyi olucak gibi
tabi yayı unutmamak lazım
kazasız belasız jantlar hoş olmuş...
araban güzel kardeş.ama 2 eksiği var.1.yay,2.can filmi olabilir ama yaya çok ihtiyacı var
Arkadaşlar arabamın egsoz sistemini değiştirdim. Abart sistem taktırdım , aracımda belirgin bir performans artışı var özelikle yokuşlarda hisediyorsunuz. seside çok tatlı ve tok oldu , birazdan son halini ve değişik resimlerini yükleyeceğim. Biraz unutuldum gibime geliyor, plakalıklarımı ustam değişik bir renge boyayıp güzel bir yazı fontu ile tekrar yazacak o iş yarına kaldı artık..
Konu baycep tarafından (16/11/2007 Saat 19:17 ) değiştirilmiştir.
bi de eksoz sesi videosunu alsak...
kazasız belasız güzel görünüyo araç...![]()
kışlık lastiklerimi bugüün taktım yeni cantlarımla 195/60/15 ContiWinterContact TS 810 gerçekten duruşu yine değişti yakında yüklerim resimleri
Çok güzel olmuş Mustafa hocam güle güle kullan yakıyosun ortalığıbu arada lpg sisteminden memnunmusun markası neydi ? bende çok ciddi düşünmeye başlıyorum bu lpg olayını yolumuz uzun olucak..
Konu tempesty tarafından (19/11/2007 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.
Boracım ;benim LPG prins marka çok memnunum taktırdığımdan bu yana 16-17 bin km yaptım muhtemelen parası çıkmış amorti olmuştur, hiç bir problem yaşamadım şiddetle tavsiye ederim. Bide ankarada LPG sudan ucuz 1-2 yılda amorti edersin 1400 ytl civarına litresini ,rahatlıkla bulursun benzin malum 3000 ytlyi geçti elazığda 3150 ytl 97 oktan..
Sağol kardeşim prins markayı oldukça methediyorlar öneriyorlar zaten...dediğin gibi amorti olmuştur çoktan..burda lpg litresi 1,49 ytl kurşunsuz benzin ise 3.10 ytl civarı 95 oktan..Bu iş böyle olmıcak walla bende bir simit depo attırmayı düşünüyorum çünkü çok yol yapmaya başladım ve daha fazla da yapıcam ilerde..Montaj ustası ve marka bu işte çok önemliymiş o yüzden şimdilik araştırma yapıyorum.Benim arkadaşın 40 litrelik lpg deposu 55 ytl ye doluyo benimde depo 135 ytl....komedi yani artık..
Konu tempesty tarafından (19/11/2007 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri