kardeş maşallah çok güzel olmuş cayır cayır yakıyo walla güle güle kullan :)
ama keşke pasta uygulatmasaymışsın..pasta boya katmanının üstünden biraz alır yani 1 yıllık araç için zararlı aslında :S
Printable View
kardeş maşallah çok güzel olmuş cayır cayır yakıyo walla güle güle kullan :)
ama keşke pasta uygulatmasaymışsın..pasta boya katmanının üstünden biraz alır yani 1 yıllık araç için zararlı aslında :S
:ok: :ok: :ok: Süper olmuş allah kaza bela vermesin kırmızı kaliper de çok yakışmış:ok:
Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim.Görüntü gerçekten çok hoş olmuş.:ok:
Motor aksamda da bişeyler olacak mı acaba?
hayır başka birşey yapmayı artık düşünmüyorum belki ses sistemi olabilir..tsk ederim
Mustafa abi ,resimlerden anladığım kadarıyla bu kadar güzel zevk sahibi bi doktor görmedim :) ama bi boş gününü ayırıp, cila uygulamasını kendinin yapmanı tavsıye ederım.hayırlı ugurlu olsun..
hayırlı olsun hocam...
keyifli sürüşler dilerim :)
hayırlı olsun hocam çok şık olmuş araba
süper görünüyor.. ellerine sağlık vallahi..
Güle güle kullan. KEyifli sürüşler..
Çok güzel olmuş Mustafa! Elazığ'da gezerken, bakan bir daha dönüp bakıyordur herhalde...:ok:
Hocam gerçekten çok haklısın, Elazığda herkes tanıyor arabamı durdurup markasını soranda çok kişi oldu, arabalarımız gerçekten çok çekici tasarlanmış, benim aracımdan Elazığda başka yok, bayi getirmemiş 95 hp den bahsediyorum , dizelin en baz modelini tercih ediyorlar 500 ytl daha ucuz diye, bende mutluyum böyle, BMW X5 bile 20-25 tane varken benim arabamın tek olması çok güzel bir duygu.:ok: :ok:
Hocam arabaya bile estetik yaparım diyorsun yani.
İyi günlerde kullan.Yayları takili halimi bilmiyorum ama fazla düşmemiş gibi geldi.
Birde acilen egzostların içini siyaha boyaman gerek.
Ayrıca müsait bir zamanımda farlarını değiştircem haberin olsun.
Bülent hocam arabam eskiden 8-10 cm civarı lastikle çamurluk arası fark vardı harbi leylekti,şimdi 2- parmak var ailece bindiğimiz için çok düşürürsem tamyüklü durumda sürtebilir diye düşünüyorum. artık bu şekilde idare edeceğim zamanla birazdaha düşer diye bekliyorum. Egsoz içini bende başka renge boyatmayı önce düşünmüştüm ustam içini cant boyası ile boyadı daha temiz gözüküyor bence siyah olsa dumandan kararmış gibi gözükür.
farlarımı tam anlamadım, daha iyi farklı birşeymi yaptınız yoksa:ok:
güneşil havada çekilmiş resimler
https://img398.imageshack.us/img398/...8334369ia4.jpg
yakıo yakıoo :)
farım kırıldı demiştin yeniden mi boyattın?