hayirli olsun angellerin yakin resmini gonderebilirimisin,,,,
Printable View
hayirli olsun angellerin yakin resmini gonderebilirimisin,,,,
gece resmini gönder bari baycep yaff hayırlı olsun birkere daha
yukarıdaki resim yakın çekim görüntüsü
bu angel ların aydınlatma fonksiyonu var mıydı?
çook süper olmuş hayırlı olsun güle güle kullan benim gp de aynı renk bende düşünüyorum body kit de çok yakışmış:pirateinhat:
çok güzel hayırlı olsun.
arkadaşlar angelların aydınlatma fonksiyonu yok farın içini karartınca ampulleri güçlendirmek gerekiyor ben bugün yeni ampulleri taktırdım şuan görüş çok ii gecede arabayı kullandım angelların akşamki görüntüsü aşağıda
https://img409.imageshack.us/img409/...3965201ga0.jpg
Çok güzel olmuş güle güle kullan
harika kadesim kazasız belasız kullan
angel larda çok güzel olmuş ama bu arabayı yaylı haliyle görmeyi de çok isterim.
Güle güle kullan Mustafa.
Umarım içine sinmiştir.
Gereken düzeltme yapılacaktır ;)
Yalnız şöle bişi var.Ampulun olduğu çanak kısmı boyanmadığı için aydınlatmada bir sorun olmaası gerekli.Bende olmadı çünki.
Belki psikolojik olabilir
hayırlı olsun angellar çok güzel olmuş
Gerçekten çok hoş olmuş bi bayan olarak gerçekten çok beğendim özellikle de 17 jantlar yakıyooo:)
hayırlı olsun hocam araç çok şık olmuş bende sordum o angele işikları 15 ytl dedıler çiftine bakalım sağlam bır oto elektırıkçı bulursam düşünüyorum ampullerıde değiştırmıştım zaten güle güle kullan
bu arada depremde yaşanmış bızım memlekette umarım telaşe olmadan atlatılmıştır ancak okulların artçılar sebebiyle 1 hafta tatil edılmesi düşündürücü
çok tsk ederim beşik gibi sallanıyoruz bu aralar, bugün tam ameliyat yaparken oldu, millet hep dışarı kaçtı tabiki kaptan olarak gemimizi bırakmadık hastanın başında ameliyata devam, hayırlısı ama pek gidişat ii değil gibi inşallah marmara , adana depremi gibi şiddetli birşey omaz...
inan araban süpper olmuş. bende punto sahibiyim ama inan seninkini görünce kendi arabamdan soğudum
bocus cok guzel olmus kardes on ızgarayla bıraz oyna arka stopları da degıstırdın mı? tam super oldun:)kazasız belasız kullan
çok hoş...kazasız kulllanman dileğiyle