Herkeze teker teker teşekkür ederim...Fliat a bu kadar para verilirmi o paraya bmw alınır diye tepkiler alıyorum sürekli.. Ama gönlümün muradıydı Rabbim bana verdi.. şükürler olsun.. Allah herkezin gönlüne göre versin.. Buna en az 3 yıl binerim sanırım
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
hayırlı olsunn bravo gerçekten gzl bı araçç
Hayırlı olsun çok güzel görünüyor.
=) Bugun sattığım Puntonun yanından bravoyla geçtim.. o puntoya verdiğim emekler film şeridi gibi geçti gözümden.. O kadar uğraştım.. Çokta seviyordum ama 2 yıl bindim.. Kendimi biliyom yaa 3 yılda sıkıntı yapar=ı) Allah güç kuvvet sağlık versin çok çalışalım da.. Bravodan sonra Alfa giulietta ya binelim =)
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
Hayırlı olsun Eren, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, çok güzel bir araç...
Maşallah,kazasız belasız kullanmak dileği ile
TSİ Jetta.
hayırlı olsun,kazasız belasız binin inşallah.
sakıncası yoksa ne kadara geldi arac?
hocam ekstra donanımlar aksesuarlardan sadece xenon far ve far yıkama sistemi eklenmedi geriye kalan bütün donanımları ekledik en sonunda listede çıkan fiyatı 54000 tl yi buldu indirimler kampanyalar derken 48000 tl ye araç geldi plaka ve kasko ile beraber 50000 tl yi buldu..
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
Hayırlısı olsun bende arabamı alırken çok tepki almıştım ama ben yine bildiğimi yaptım ve hayallerimi süsleyen aracıma kavuştum şimdi yeni kasasını almak hayalim.Kimseye kulak asmayın derim ben kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
Seçimin için büyük bir BRAVO Eren, mükemmel bir araç, güle güle binmek nasip olsun.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Eren, hayırlı olsun arkadaşım. Kazasız, belasız, cezasız güzel günlerde kullan.
Ancak o bravo'nun en kısa sürede bir İzmir buluşmasına gelmesi lazım. Islatacağız![]()
Hayırlı olsun.Beyaz Bravo çok farklı bir araç,bilen bilir.Bilmeyenlerde mundar diyebilir.Sen takma kafana.Kazasız belasız ve de cezasız günlerde,sağlıkla kullan...
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
insanın içi gidiyo yaahayırlı olsun güle güle binin yerinde bi tercih olmş..
hayırlı olsun çok doğru bir tercih ben biran showroomdaki siyah bravoyu görüce direk onu almıştım şimdi diyorum keşke beyaz alsaydım diye
Abi siyah beni hasta eder gece kalkar arabayı yıkamaya giderim.. ciğerleri üşütürüz.. gerek yok beyaz iyi
İyi dileklerin için sağol Yasemin En kısa zamanda görüşeceğiz.. Ben ıslatmaya alıştım bide sizinle ıslatırız..Eren, hayırlı olsun arkadaşım. Kazasız, belasız, cezasız güzel günlerde kullan.
Ancak o bravo'nun en kısa sürede bir İzmir buluşmasına gelmesi lazım. Islatacağız
__________________neyseki arabayı alırken bu ıslatmalara da bi bütçe ayırmıştım...
![]()
şaka yapıyorum buluşmada görüşürüzBerrinden de sana duble bir slm var bu arada..
Konu axi tarafından (16/12/2010 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
bravonun sevmeyeceğin tek yanı bence kornası puntoda korna daha dikkat çekici bravonunki hafif kalıyor ben albea kornası taktırıcam 45 tlye bir arkadaş bravosuna taktırdı
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
Tam almak istediğim bi araç.... maşallah kazasız ve belasız....
Özel Kurmay Başkanı...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri