ahahaha allahım ya ne günlere kaldık abi akşam akşam güldürdün beni allahta seni güldürsün
![]()
ya arkadaşlar sormayın walla bir tanesi de direksiyona tanga geçirmiş dolanıyordu güliyimmi ağlıyımmı bilemedim![]()
ahahaha allahım ya ne günlere kaldık abi akşam akşam güldürdün beni allahta seni güldürsün
![]()
hehehehe
hangi akla hizmet ederler bilmem![]()
aracınız çok güzel olmuş tam bi kara oğlangüle güle kullanın
cartel tuning in di sanırım bu civic...![]()
ağlamak istiyorum.evet arkadaşlar forumda herkes böyle yapsıntabiki bekar olanlar.ehehehehh....
hay allahım ya arabaya bak modifiyeye bak bide dreksiyondaki şeye bak![]()
gercekten ck hos olmus umarım satmazssın da guzel guzel keyfını surersın...
starjet 1.4 16v 95 hp.Bolore kırmızı. sp,kp,aj,nfs.
serdar abi satmaz kaan onu gp'ye kıyılıp satılırmı yaüsütünde emeğin varsa bide
![]()
valla kaan kardeşim bu angel eyes ne zahmetli işmiş meğerse ya3.sanayiyi alt ust ettik ama gönlümüze göre beğenemedik
ewet arkadaşlar bu angel eyes lardan taktıran arkadaşlar yada bilgisi olan varsa paylaşa bilirse kaanla ben çok sevinces valla
![]()
güzelmiş bayıldım araca yalnız onundeki fiat amblemini nasıl çıkardın fotodan iz kalmamış gibi gözüküyor ama zormu onu çıkarmak ?
canberk abi kaanın arıcının ön ızgara komple değişti fiat logosunu sökmedi orjinal ön ızgara kesilerek çıkarıldı yerine resimde görmüş olduğun tel geçirildi abi![]()
logo iptali çok güzel olmuş, güle güle kullanın, kazasız belasız.
GP in mirror is faster than they appear !
kardeşim süper olmuş araç pırlanta gibi parlıyo maşallah tek kelimeyle süper oldu ama bi kaç tane daha değişiklik olucakozaman tam süper olucak işte allah kaza bela vermesin..
![]()
hocam sne bu motor resminde hava filtresini takmakla starjeti iptal mi ettin starjet motorunu soluna dogru uzanan bi kutu içinde degl mi???
...pek çakamadım durumuda
Allah kaza bela vermesin! güle güle kullan!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri