duello değil, kovalamaca var.. palamut meraklısı sevimli canlıyı, minik tedicik gizmo nası yedi...
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
bahsettiğin minicik minnacık aç tedicik gizmo bu sanırım
![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
seni yiyip yuttuktan sonra evet, aynen o olucak :p
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
valla arkadaşlar birkaç gün öncesine kadar bu yarışma için iddialı olabirdim ama şimdi yıkadım..merak etmeyin..ilerleyen zamanlarda ben de ilk 3 olurum herhalde![]()
Alpay.....
ben gayet iddialiyim su anda
yaklasik 1 aydan beri yikattirmadim![]()
14 nisanda olsaydı kesin ben kazanırdım araba tamamen gri renkteydi hatta kirden gece farlar aydınlatmıyordu![]()
arkadaşlar dediğim gibi başvurular pazar a kadar ilgi gösterelim bu yarışa ardından daha güzelleri gelicek..
Ben de katılacam :icon_lol:
olsun sabitlemiştir kiri daha iyi olur..
benim araba bugün kahverengi olmuştu temde ama ben gittim yıkattım ama bilseydim bi foto koyardım tühhh
aaa buldum buldumm pis fotoğraf bende varım ama maalesef ki pislik güzelliği kapayamamış![]()
Konu emre tarafından (18/04/2007 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
kışın olsaydı yarışma iddalı olurdum baya. yıkamacıdan çıkıyon 2 gün dayanıyo diye yıkatmıyodum kışın arabayışimdi toz konsun temizliyom arabayı
![]()
:icon_cry:neden kimse katılmıyo kardeşim:bawling::bye2:
katılalım koyalım mı fotoğraf ben 1.liğe adayım![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
bende katılıcam sızı zorlıycam haberınız olsun mıllet![]()
Ben katılacaktım ama artık çok zor.Biraz önce aracımı yıkadım 2 saatte![]()
bende biraz önce yıkattım.her türlü araç temizlik maddesi bagajda bulunur :ok:
en ufak bi pisliğe dayanamıyorum.:icon_smile_dead:
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri