Arkadaşlar aracıma boya koruma yaptırdım ve xenon takdırdım, buyrun)
hayırlı olsun
benimkisi de siyah içi bordo ama bu da iyiymiş
kazasız güzel günlerde kullan
Arkadaşlar aracıma boya koruma yaptırdım ve xenon takdırdım, buyrun)
devamı...
Ya bende bazı uygulamalar yapmakistiyorum.Bir kaç sorum olacak;
1) Boyo korumayı hangi firmada ve semtte yaptırdın? Fayatı ne kadar?
2) xenon kaça mal oldu servistemi yaptırdın?
3)Sanki arka camlarda ve yan camlarda film var gibi kaç numara film takdırdın ve ne kadara mal oldu?
Cevaplarsan çok sevinirim
Teşekkürler
tabiki cevaplarım ne demek, fakat çok yardımcı olmayacak sana sanırım;
1) boya korumayı güneşlide starcity'de yaptırdım, eniştem olduğu için para vermedim, bilmiyorum, yanlış hatırlamıyorsam kampanya yapmışlar ve 90-95 TL olması lazım.
2) xenon philips aldım farlar uzun kısa motorlu h4, sisler h11, resimde mavi göründüğüne aldanmayın tam beyaz normalde. ikisi toplam 400TL civarında olması lazım, bunu da tam bilmiyorum sağolsun bir arkadaşımın hediyesi oldu, kendi tanıdığım bir ustaya taktırdım. herhangi bir sıkıntı veya arıza yaşamadım.
3)ön cam hariç tüm camlara film çektirdim yalnız ön yan camlarda 1 numara arka yan ve arka cam 2 numara. markası 3M zırhlı. cam kırılsa da dağılmıyor. onun fiyatını hiç bilmiyorum, sağolsun cam filmini de aynı arkadaşa yaptırmıştım çok ufak bir mebla vermiştim.
bu kadar yardımcı olabildim, umarım işine yarar.
öncelikle hayırlı olsun şimdiden kazasız gunler diliorum xenon hakkında sorum olcak bu mercekli vs li modelleri war nasıl oluyor piyasada 150 tl ye takan yerler war benim merak ettiğim bu mercekli merceksiz olayı ve muayneden geçer durumu açıkçası muaynede sıkıntı yaşamak istemiorum.
1- muayneden geçermii sizin taktığınız ?
2-sadece ampulden ibaretmidir bu xenon eski hale istenildiğinilde kolayca dönülürmü ?
3-sadece ampulmu değişiyor?
teşekkür ederim, size de hayırlı olsun.
1) ben de daha bir hafta önce taktırdım muayene hakkında hiçbir fikrim yok.
2)benim farlara taktırdığım ampul ve motor, sadece ampul olmuyormuş uzun kısa beraber çünkü, sislerde ki motorlu. ampulu değiştirip motoru da monte ediyorlar. mercek yok benimkinde direk fara taktırdım. ışığı dağıtmaması ve güzel bir görüntü vermesi açısından mercek çok iyi oluyor diye duymuştum.
t.ederim
maşallah pırıl pırıl. evonun içine her renk gidiyor valla bordo gri mavi .çok iyi bir tasarımı var.
hayırdır zarbomusun
hayırlı olsun aracınız güle güle kullan bu arada kaça aldın aracı
xenonlarla dahada şık durmuş araba kazasız belasız kullanın...
HAYIRLI OLSUN kardeşim
evoların sisler çok göz alıyor tam ortada felaket karşıya vuruyor. ben hiç açmıyorum.
Alp hayırlı olsun , maşallah çok güzel olmuş.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri