Gayet güzel bir renk...
Gayet güzel bir renk...
nokia 6110 gibi![]()
-bozmayın moralinizi, puntodan soğumayın. ibret olsun diye üretmişler bu modeli. bizim normal renkler gözümüze daha güzel görünsün diye. fiat müşteri sadakatine önem veriyor.
-vay polyanna vay...
www.antflame.com
EheheBu renk böcekler oluyor böyle sırtı yeşil yanar döner.
bu rengin gittiği tek araba bilirim, 95 - 05 arası balina kasa mercedes
siyah gibi duruyor demi ama değil![]()
bu nasıl bir renk böyle allah korusun arkadaşlar arabalarınızın kıymetini bilin![]()
Ben dösemeleri emotion'a benzettim.
fabrika resmen güzelim puntoyu basitleştirmiş bu renkle
obsessed the red
Evet sırf model yenilemek adına değiştirdim. Arabayı ben de unutamıyorum. Bazen yolda belde giderken karşıma ne zaman bir marea brava çıksa onda hissettiğim tad geliyor aklıma.Bilyosun mareayla brava arasındaki fark bagajları. Punto da ayrı bir tat ama brava marea bence fiatın efsane modellerinden biriydi.
italyan montaj olduktan sonra aynıdır heralde abi marea brava. peki pişmanmısınben olsam olurdum büyük ihtimalle
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Pişmanım denemez. Zira yaşlanmıştı.Eskimişti demiyorum yaşlanmıştı. Ve malesef italyan kasaların parçaları oldukça pahalı. Genelde bravacılar parçaların pahalı oluşundan şikayet ederler. Ama şunu söyleyeyim : Fiat bence Brava neyse de en azından Mareayı bikaç kaporta rötuşla üretime devam ettirmeliydi. Ablamın kaynı 2 hafta önce 2005 marea liberty aldı. Anılar canlansın diye biraz sürdüm.
o tadı verdimi peki abi? ben hiç yerli marea/brava kullanmadım.
biz parça filan sıkıntısıda çekmedik çünkü şuan aklıma gelen bi arıza yapmadı hiç. ufak tefek şeyler oluyodu onuda 5-10liraya yaptırıyodu dedem
fiat şuan o mareanın aynısını satsın 1 dk düşünmeden aldırırım
ahhh ahh sayende yine hatırladım mutlu oldum salak kafam acele etmesem o araba benim olucaktı şimdi
nerden nereye geldik![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Verdi verdi. Bir tek direksiyon simidi biraz farklı geldi. Yolda gidişiyle motor sesine hastaydım ben zaten. Benim şimdiki dizele binince sesine alışmam çok zor oldu. Traktör gibi gelmişti. Ama şimdi bununda özellikle turbonun ıslık sesine hastayım
dikkatinizi çekerim bu mareanın rengi ile bu gp nin rengi aynı değil arkadaşlar mareanın o rengi çok var piyasada ve tatlı bir renk bu gp nin rengi ise ne tatlı ne acı nede ekşi![]()
evo yeşili diye satıyorlardı ben alırken vardı ama renkten kaybettine askeri yeşil ne cemaat yeşili
arada kalmış bu
valla iğrenç bir renk gp'ye her renk gider diyenin anlını karışlıyayım ispatı resimde...ama bakın arkadaşlar VW schirocco yeşili görmenizi tavsiye ederim dehşet bir renk keşke o olsa ne modlamırdı...
![]()
kocası askerdir belki.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri