hocam resim ekledim ve resimde numaralandırdığım alanlarla ilgili sormak istiyorum
1- vites topuzu orjinal mi? sonradan mı taktınız? bu topuzu bulma ihtimalimiz var mı?
2- vites etrafında görünen krom orjinal mi? sonradan mı taktınız? bulma ihtimalimiz var mı?
3- çakmağın etrafı ışıklı. bunu sizmi yaptınız? biz nasıl yaptırabiliriz?
teşekkürler
saygılar
oof of yakıying
Fırat, Gp'ne ne yapsan çok güzel oluyor kardeş,
emeğine sağlık. nazar değmemeye devam etsin.
peki dışardan temin edebilir miyiz biz bunları bilgin var mı?
vites topuzunu ve krom çerçeveyi çıkmacıdan bulabilirsin sanıyorum..çakmak aydınlatmayı bilmiyorum
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Yaaa Hakan'cım. İlk aldığımda daha doğrusu bir sene öncesine kadar her hafta mutlaka yıkanırdı. Hatta bazen haftada 2 kez bile yıkandığı oluyordu. Şimdi daha yoğunum, pek ilgilenemiyorum. Bir de şimdiki şirketin otoparkı mıcır ve toprak sürekli toz kalkıyor yıkansa da aynı olacağı için bende renk avantajını kullanıp pis bırakıyorum. Ama yine de yıkarsan memnun olurum![]()
Hazır elin değmişken bir iç dış temizleyiver. Bagajda Autoglym serisi ürünler var
![]()
Kısacası rahat batıyor diyelim![]()
![]()
çaymak aydınlatma izmirde olsan ben aynısını yapardım![]()
ayıp ediyon abla yapmazmıyım ya sen getir yeterki ben klavye delikanlısı değilimşaka bi yana vallahi yıkarım bagajda ürünlerde varmış zaten ama benim arabayıda çıkarırım aradan haberin olsun dün gece bir caddy 'le uğraşırken leş gibi oldu
![]()
evet rahat batıyor abla haklısınama ben onun başına yakında güzel birşey sarıcam geceleri uyuyamıcak onu yapmak için az kaldı
![]()
![]()
Süper olmuş güle güle kullan...
teşekkür ederim
Konu krakercocuk tarafından (21/01/2011 Saat 14:28 ) değiştirilmiştir.
yalnız fırat fotoda da en iyi ışık senin arabana düşmüş ve yansımalarla da en iyi senin araba görünmüş![]()
lanet olsun![]()
aga maşallah ya benimde niyetim var punto almaya şimdi siteyi dolaşıyorum süper işler çıkmış tam benlik... Allah kaza bela vermesin inşallah...
Her TÜRK asker doğar
eyvalla kaptan saol
güzelliği ayrıntılarda gizli...![]()
kara şovalyem artık yok![]()
nasıl yanı ya saka mı bu
Captaİn Jack Sparrow
Sattın mı yoksa Fırat?
Hayırlısı olsun o zaman ne diyelim. Gitti güzelim araç..![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri