Bak hala sticker diyor yaaaaa........:whip0000:
Printable View
:D abi kurtulamıcam sanırım ama pes etmem:D
Arkadaşlar Fırat'ın arabayı daha da güzelleştirip, Türkiye'de tek yapması için finansman desteğine ihtiyacı olduğundan, kendisi tarafından geliştirilen İtalyan forum stickerleri satışa sunulmuştur. Arzu edenlerin Fırat kardeşimin vereceği banka hesap numarasına sticker bedellerini yatırmaları rica olunur.
Sticker bedeli 500 TL'dir. İşinize gelirse... :X:w00t2000::Ç:D
valla fırat benim de gözüme çok takıldı senin sticker :)
ama çok zor bişi olmasa gerek forumun bi yerlerinden orijnal sticker paylaşılmıştır hiç değilse logosu paylaşılmıştı zaten onun üzerinde biraz photoshop'tan anlayan biri yapar heralde, değil mi?
yani sticker'ın hastası olmuş arkadaşlar istesek bizim de olur :D
yok yok daha çalmadık henüz :D ama dur hazır bu fikir aklıma gelmişken bugün bi deneme yapayım gerçi pek beceremem photoshop'ta istediğimi ama :D
sana yardımcı olmak isterdim:D
Fırat oğlum ben sana bu kadar destek atıyorum ama sen de bana biraz yardımcı ol be koçum, avatarı insanların gözüne sokmuşsun, daha yeni farkettim :shocking: Sen böyle yaparsan bu işin sonunu getiremeyiz, unutturmamız lazım insanlara :wacko000:
avatara gerek kalmadı canlı canlı gördük zaten :D
abi sen şu linki incelesene:D adamlar resmen ibreti alem misali yayınlamış:D
https://forum.grandepuntotr.com/dige...tml#post393511
E ben daha ne yapayım be Fıratcım, milletin diline düşmüşsün bir kere... Orda olabilseydim daha iyi savunurdum seni ama uzaktan ancak bu kadar oluyor, direnmeye devam :) Yanlız arabayı da tam stickerın olduğu yerden çekmişler, gözümüze sokar gibi... Bu arada yakışıklı adammışsın be Fırat...
bırak abi ne yakışıklısı:D saol yinede;)
vay vay vay çantaya bak çantaya:D:D:D kardeşim bu ne olmuş böle yaa maşşallahh allah kaza bela vermesin tümseklerden uzak tutsun:)on numara olmuş zevkli kararlar olmuş sölenicek başka bişey yok allah nazarlardan korusun:)
eyvallah anıl..beğenmene sevindim..saol iyi dileklerin için
Çok hoş bi araç ve ayrıntılar mükemmel.TEBRİKLER...;)
abicim öncelikle arac super olmus gercekten elıne saglık bı punto bu kadar ıyı olur gosterge ısıklarının malıyetı ne kadar tuttu acaba ogrenebılırmıyım
saolun artkadaşlar..ortalama 100 lira gibi bir maliyeti var taş çatlasın 120-130 olur..
siyah...
asalet...
güzellik...
yanıyor...
yakıyor...