Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
valla pes diyorum...![]()
![]()
fırat abi toz tutmaması için taktik verimmi bendemi saklı kalsın![]()
bomantide benden fırçayı yedi..değiştirmiş hemen fotoyu
seni Allah kahretmesin emifotoya bak..tozlanamaz arkadaş benim arabam
dün yağmur yağıyodu bi an elimde kuru bezlerin olduğunu farkettim
ver bakalım mert fikirlere açığız![]()
hangisinden başlasamkiherhangi bir hiper aktif markete gidip pronto toz al alıyorsunuz arabayı yıkayıp iyice kuruladıktan sonra çok sıkmadan ama bir kapıya 2 fıst yeter(fazlasını yediremessiniz yağlı kalır) sıkıp microfiber bezle iyice yediriyorsunuz sonra o bezin nasıl kayganlaştığını anlicaksınız
![]()
ee paylaşılmayan fotograflar paylaşılsa artık cok eklemeyen var hala
I ♥ Punto
Biraz geç oldu ama, gelemediğim için kusura bakmayın. O tarihler arasına planlanan işim yoktu ki, Annemi ve Babamı Hacca gönderdim. Cumartesi kalkacak olan uçak pazar gününe rötar yapınca benim programım suya düştü. Geç yazmaya gelince, o gün akşam İstanbul dışına çıktım ve yeni geri döndüm. Gelmeyenler için sitem eden arkadaşlara duyurulur...
Eser kardeşimize öncelikli olarak katılan tüm gp ailesine teşekkürler.Çok güzel bi hafta sonuydu.Sonraki İzmir buluşmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
poza bak poza bi de elini beline dayamış, her baktığımda kopuyoorum, allah seni![]()
![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
tamam belalım geldi... bittik![]()
ya ben de çekmiştim bomanti'de 1-2 fotoğraf ama çok da kaliteli değildi. ama artık koyayım dedim ya.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri