kardeşim... en sonunda burada gördük arabanın fotolarını.. izmirde gördüğümde de beğenmiştim. şimdide süper görünüyor... maşaallah.... 41 kere... kazasız belasız... nazar değmesin...
teşekkürler saolun![]()
kardeşim... en sonunda burada gördük arabanın fotolarını.. izmirde gördüğümde de beğenmiştim. şimdide süper görünüyor... maşaallah.... 41 kere... kazasız belasız... nazar değmesin...
eyvallah kaptan saolhafta sonu oradayız bakalım
![]()
aman nazar değmesın çok gzlll aracıınn var ıyı gunlerde kulllan
Sticker senden sonra yapıldı Eser. İftar yemeğine Alper arkadaşımız katılmıştı. O zaman ilk o gördü stickerı dışarıdan.![]()
Maşallah süper olmuş. (Sanki haberim yokmuş gibi)
Eh seni bee. abi aracın 10 numara sticker ı nasıl yaptırdın sen oyle yaww![]()
vayyy hadi iyisin bana yaklaşıyorsun
çok güzel abi güle güle kullan yalnız o kapılardaki dizayncı amcanın stickerlarını imha etmen lazım mavi mavi sırıtıyor
Fırat aracın çok güzel olmuş güle güle iyi günlerde kullanmanı dilerim
Bir de hoşgörüne sığınarak plakanı da revize etmeni tavsiye edeceğim o güzelliğe gölge düşürmesin sticker da harika olmuş
Güle güle bin kardeşim. Kazasız, belasız bin diyorum, bundan sonra tadını çıkart işte. En güzel arabalar Buca'dan çıkar![]()
GP in mirror is faster than they appear !
vay vay Fırat Araç gerçekten Harika. (10 numara)
Özellikle de 17 jantlara bittim.
Güle güle kullanmanı dilerim.
Fırat ım kazasız belasız gunlerde kullan ben cıplak gozle gordum gercekten super
maşallah Fırat, çok güzel işlemler yapmışsınız.
Kıskandım gerçektende...
Kazasız belasız kullan
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
arabayı yakından goren bırı olarak gercekten bakılmaya deger...fırat herseyden önce kazasız belasız kullan...
aracın on numra olmus allah kaza bela vermesın!!nazarlardan sakınsın.. güüle güüle KULLAN..
yorumlar için tek tek teşekkür ederim
Süper olmuş walla![]()
Maşallah, çok güzel olmuş. Eline emeğine sağlık.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri