zafercim sen nedense benim gözümde ağa görünümlü pala bıyıklı bir adam canlanıyordun az önce faceden baktım değilimişinyakışıklı artist gibi adammışın
![]()
ne oluyor resimden topuklara sıkmaya geldi olay ..kurtlar vadisi gibi olduk![]()
zafercim sen nedense benim gözümde ağa görünümlü pala bıyıklı bir adam canlanıyordun az önce faceden baktım değilimişinyakışıklı artist gibi adammışın
![]()
nur yağmiş resmen ben de gördüm![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
baby face maşallah arabasi gibi![]()
zafercim sen pc'ye resim eklemek için ders al bence
şimdiki halin pala bıyıklı öyleyse![]()
bıyık var dogru![]()
ademcim seni ekledim demeseydin face diye ben ne zaman açıp bakardım Allah bilirorda ki resimlerin hepsini hanım ekledi
![]()
zafercim flood yapma mesajlara dikkat et döverler bak
facende zaten sürekli burçlar var işin burçlara kaldıysa işin zor![]()
zafer abi yaptiğin bişiyi söyle![]()
evoya bagaj çıtası takan ilk sizsiniz galibahayırlı olsun beklemeye değer bir araç olmuş
![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Zafer güzel araba kazasız belasız kullan.Ama park ederken biraz dikkat et 2. resimdeki odunlar yola düşecek gibi duruyor![]()
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
koray ve cengiz tşkler arkadaslar.. koray bilmiyorum ki daha önce bagaj altı çıtası takan oldu mu![]()
Super araç.... Skydome da yakısıor punto'ya..
link olarak atmışın zafercim ama bunada şükür![]()
Abicim çok güzel aracın maşallah maşallah yakıyo ortalığı..Skydome da ayrı bi hava katıyo yani güle güle kullan![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri