aynen Öyle Bide Pejoda Motor Çok Altta Değildi Sadece Benim Yanaklar Biraz Sürtüyordu
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
peugeot deme abi uyuz oluyorum hondacıyız abi hondacılar hiçbir zaman peugeot yu sevmemiştir![]()
İnş.
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
ben boyasız almıştım alt kısımlar biraz yamuk gibi gelmişti boyanınca adama benzedi sanki
Fiyat Olarak Ne verdin Boyasız
valla yanlış olmasın hatırladığım kadarıyla 120ydi gebzeden olgun otodan aldım fiyatını onlara sorabilirsiniz
ben boyalı hazır aldım meliset etiketli..yapım yerinden bizzat getirtti tuningcim 175![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
abi sen gene bi sor istersen ben tam hatırlamıyorum
@fırat abi bende meliset etiketli aldım hatta kargo bursadan geldi boyalı fiyatıda 140 yada 150 diye hatırlıyorum
Ali Abi Var Bursada Schumi Nickli Onun Tanıdığı Var Benim İçin Fiyat Almıştı 150 gibi Boyalı Şöyle MElisaetin Malzemecisi Tanıdık Öle Bi Fiyat Verdi Bana
Hatta Bi Ara 120 Düşürmeye çalışırım dedi
ya aynı hesap 150 çıkışı 25 de işçilik hesabı işte![]()
bide kırarsın 50 lirada onarım parası say![]()
normal fiyat abi ben sorduğumda 150 demişti boyasız 120ye aldım kargoda 3.5 lira
@fırat abi 50 lira olsa gene iyi 150 kaat diyince 1.5 ay kırık gezmek zorunda kalıyorsun![]()
elıne sağlık aracını gzlll yapmıssın çokk şıkk duruyorr gule gule kullan
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri