wayyy uyuyan devler uyanıyor hadi bakalım görelim araçlarınızı![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Yokbe arkadaşım abartılcak şeyler degil yaptıklarım bir sayısal çıksa varya arabayı degiştirmem bu puntomda devrim yaratırım parayla olacak çok şeyler var aklımda ama bizdede para yok işte kahretsin gerçi şükür ya şükredelim yinede hayırlısı yap bakalım neler var görelim...Meraklandım valla.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Yakışır gençler... Ramazandan sonraki ilk buluşmamızda görmek istiyorum araçlarınızıKolay gelsin Tolgacım...
Özkan çok güzel olmuş kardeş, emeğinize sağlık.
kazasız, belasız binmen dileğiyle
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
abı kazasız belasız ve cesasız gunlerde kulan ınsallah sankı lastıkler janttan daha kucuk gıbı gordum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri