Özkan abi aracın çok güzel gercekten kaplamada iyi olmus güle güle kullan bu arada Coşkun abinin dediği yeni rakı stickerini bulursan kesin yapıştır abi![]()
EVOEVOEVOEVOEVO
Orçun krom kaplamalar senin hayrına sana hediye edicem bir duble rakı ısmarlarsın artık kutlarız hatta 4 taneside senin olsun görüştügümüzde alırsın arkadaşım...
Adem abi haklısın zaten bugün canım sıkıldı anlatıcam son kısımda söktüm yazılarıda zaten...
Eser teşekkürler arkadaşım...
Yasemin hanım teşekkürler tabi bir bayan olarak sizin begenmiş olmanız dahada manalı oldu buda bir gerçek coşkun ve orçun alınmayın buna
Coşkunum böyle demekle olmuyor şu rakı stickerını bul bende koymazsam neyimatamızın imzasını söktüm ve birazda bu işlerden sıkıldım desem yeri anlatayım tavanı kaplattıgım yere gittim yan kısımdan açılmış tavan gerildimi anlamadım yapan arkadaşlada atıştım biraz yok kesilmiş yırtılmış bu falan dedi tepem attı ama onaracak mecbur yoksa bilendim kendisine ya dükkanı kapatacak yada her ordan geçtigimde kendisine haddini bildirmeyi vazife olarak benimsicem o nedenle nerdeyse herşeyi iptal edicem deli etti beni bu dallama bakalım çözüm bulucam yorumlarınız için teşekkürler darılma falan olmaz coşkunum burda paylaşım için bulunuyoruz ve bir punto sahibinin fikirleri benim için önemli aynı aracı kullanmaktayız sonuçta herkeze saygılar...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
SüperTavan folyo kaça mal oldu acaba ?
Teşekkürler Tavan folya 120 lira digerlerini hiç sormayınkeyif işi birazda pahalı
![]()
Özkan, güle güle, kazasız belasız kullan...
Teşekkürler özlem hanım darısı başınıza diyelimenişteye saygılar...
Bayramdan sonra yanındayım abicim . Bende istiyorum su ızgaraları boyatmakhaberleşiriz.. Tavan şık olmuşşç Hadi bakalım değişimlere devam durmak yok.. Sırada ne var?
![]()
Hee bu arada farlar karartma istiyor söylim![]()
Far ve sisleri karartıcam belkide arka stoplarıda karartırım kapı kromlarını sökücem bakalım yeni fikirlere açıgız işte bulucaz bişeyler fuul devam yapmaya satmaktan vazgeçtim Belki birde çift eksoz uygulayabilirim...
Bayramda harçlıklarını topla emremesutun yanına gider senin aracada ayar çekeriz harçlıklarını harcama ve kesinlikle şeker kabul etme
![]()
Bu iftar buluşması seni kendine getirdi Özkan abi arabayı satmaktan bahsederken şimdi oynamaya başladın doğru yoldasınDaha yapacak çok eylem var devamını bekliyoruz
![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Herkezin katkılarıyla bişeyler yapabiliyorsak ne ala tolga dogru söylüyorsun buluşmada görüdügüm araçlar yanında bizim ki hiç kalıyordu hırs yaptım galibabakalım eylemlere devam gibi görünüyor bu aracı benden alacak adam baya bir parayı gözden çıkarması gerekecek satış durduruldu zaten bir zor alır artık arkadaşım elimizden geldigince maddiyatımıza göre bişeyler yapmaya devam edicez...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Senin aracada bişeyler yapalım biraz tolga aramızda boş boş gezme sendeavcılar sahilinde etiket olmak o kadar kolay degil biraz emek sarfetmeliyiz
![]()
Bişey yapmadığımı kim söledi ki![]()
illaki bişeyler vardır bir ara görüşelim bakalım neler varmış gizliden![]()
Bikaç güne hallolur sanırım...Resimleride koyarım buradan görebilirsin![]()
Şişşt benim resimlerede yer bırak fazla doldurma arabanıbanada yer kalsın arkadaşım yardımcı olabilecegim bişeyler varsa ara konuşalım tolga hayırlısı kardeşim gönlüne göre olur işşllah sıkıntısız halledersin yapacaklarını bazen sıkıntılar çıkabiliyor bugün kü gibi mesala... Yapta görelim bakalım...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri