Jantlar çok yakışmış. Aracın arkasında çok sticker var bence olmasa daha iyi olur.
Forumun sticker'ı hariç..![]()
Jantlar çok yakışmış. Aracın arkasında çok sticker var bence olmasa daha iyi olur.
Forumun sticker'ı hariç..![]()
FıraT Önerilerin için teşekkürler far ve sislere geldi sıra onları karartmayı düşünüyorum bende ama logosuz panjur bence gereksiz masraf hiç gerek yok onlarıda kararttım zatenonlara tabelacıda ying yang yaptırmayı düşünüyorum sticker olarak kapı kromlarındada haklısın hatta ihtiyacı olan birine hediye edecegim bunları formda Stoplarıda karartmayı düşünüyorum malum bizim araçlar bulunmaz hint kumaşı led stoplar dünya para onlarıda karartıcam önerilerin için tekrar tekrar teşekkürler arkadaşım saygılar...
Selçuk evet haklısın stickerları sökmeyi bende düşünüyorum baya kalabalıklaştı çarşamba pazarındaki fiyat etiketleri gibi duruyor formun stickerınıdamı söksem neyok sadece o kalacak Jantlar için taktirinede ayrıca teşekkürler arkadaşım saygılar...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri