Bırak övmeyin adamı.. Biz bıraksak taksici jantı takıyodu arabaya az daha. Vadiye dua etsin gitti de taktırdı bunları..
Güle güle kullan çağlar :ok:
Hayırlı uğurlu olsun.
momo'ları neden bırakmıştın acaba?
bu adamın yüzünden :s17: :s17:
şaka şaka
Vadiyle arabaları modifiye işlerine el attık yazılım, pedal felan derken janta kadar geldi sıra, momocorseleri enkei rs+m ile kıyasladığında çok çok ağır bi janttı momocorse görsel olarak gpye en çok yakışan jant bence, ama performans olarak bakıldığında çok hantal dolayısıyla momocorselerden vaz gectim....esasında istediğim jantama fiyat olarak bütçemi aşınca bende enkeide karar kıldım :ok:
çok güzel ve şık , kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Güzel.Ama yeterince değil
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
hayırlı olsun çağlar güle güle kullan. o.z. çok güzelmiş yaw
Fiat Grande Punto 1,3 Multijet Active E.Kırmızı +......+......+......+......+
allah kaza bela vermesın caglar abı cok guzel gpn
merhabalar,
uzun süredir grande punto almayı düşünüyorum. bu forum bayağı bi ilgimi çekti. ancak ne bu forumda ne de fiatın kendi sitesinde 3 kapılıların arka koltuk resimlerinin fotolarını görebildim. hatta fiat bayilesinde de 3 kapı olmadığı için inceleme imkanım olmadı. acaba 3 kapılı araç sahipleri araçlarını arka koltuk fotolarını, genişliğini, ve hatta arka camların açılıp açılmadığı hakkında bilgi verirse ve fotoları koyarsa çok memnun kalacağım. aksi halde 5 kapılıya yönelebilirim.
saygılar...
arka camlar hiç açılmıyor. koltuklar ise aynı denebilir 5 kapılıya göre.
jantlar süper olmuş yawwww.. çok yakışmış
teşekkürler...
allah kaza bela vermesın caglar abı cok guzel araban
Bi yay eksik arkadasım biraz pussa araba tam süper olacak, birde aracın bu kadar parlamasının özel bi nedeni varmı![]()
güle güle kullan güzel olmuş sade bir şıklık benim gp gibi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri