keşke 205/50/16 taksaydınız böylede fena olmamış aslında güle güle kullanın
hayırlı olsun çok güzel duruyor.
Mekân Mersin, memleket Bolu...
keşke 205/50/16 taksaydınız böylede fena olmamış aslında güle güle kullanın
Çok tşkler.
Hem 50 yanağın balona ve konfor kaybına daha meyilli olması, hemde oldukça az bulunan bir ölçü olmasında dolayı almadım. 195-55-16 daha pahalıydı ama bulurnuluğu daha yüksek bir ölçü diye seçtim. 50 yanaklı yol tutuş ve frenaj kuruda çok daha keyifli olurdu ama orjinalin dışına çıkmadan olsun dedim.
Diri Bi Araç Allah Kazasız Belesız Keyifle Bindirmeyi Nasip Etsin.
maşallah 2 t_jet arka arkaya kazasız belasız ınsallah... yanlz arka cam üstü spoyler istiyorum diyo t_jet ler yoksa benmı yanlıs anladm![]()
neler istemiyoki arabalar![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Elover maşallah aracın güzel duruyor, allah kaza bela vermesin (hepimiz için) Birşey sormak istiyorum benim aracımda tjet sport orj. 205*45*17 olmasına ragmen 2. hatta viraj da zorlandığında 3. vites de bile patinajda kalıyor, 15 jant lar sorun yaratmıyormu?
Tşk ederim, amin cümlemize.
Jantlarım 16", ölçülerde 195-55-16. Lastiklerim yumuşak hamurlu Continental Premium Contact 2, şu an için oldukça memnunum, eski 15 jantlara göre patinaj azaldı, asr daha az yanıyor. 3. vitesde ıslak zemin veya toz yoksa hiç asr yakmıyor. Ama 1 ve 2. viteslerde az da olsa devam ediyor.
Tavsiyem yumuşak hamurlu performans lastiği takmanız, Pirelli P Zero tarzı bir lastik ile çok çok iyi bir yol tutuş elde edersiniz.
P zero da bizim ölçülerde bulmak zor (205*45*17) ve oldukça pahalı olacaktır diye düşünüyorum ben dunlop un max sport modelini taktım lastik yumuşak paralel kalkış ve freni kötü yan tutuşu iyi, aslında orj potenza çıkıyor üzerinde lastik çok sert ti fakat çok iyi bir yol tutuşa sahipti..
P Zero oldukça pahalı ama bugüne kadar denediğim en iyi lastikti. Farka değermi, bence T-JET gibi bir arabaya biniliyorsa ve agresif kullanılıyorsa frenaj ve esp'nin hakkını vermesinde lastiklere büyük iş düşüyor. Virajlarda P zero üst seviyede yol tutuş ve kontrol sağlıyor.
Potenza da çok iyi hatta ER300 bile oldukça iyi lastik. Ama çok pahalıya kaçmamaksa tercihim Continental Sport Contact olur. Bu arada yol ile aramızdaki tek bağlantı 4 adet 2 avuç içinden biraz fazla yüzeye sahip lastik tabanıEN iyisini almak bizi hayata biraz daha sağlam bağlar.
ALLAH KAZA BELA VERMESİN ALİ ARKADAŞIM ...TELEFONDA ARAYAN KİŞİNİN SEN OLDUĞUNU GÖRÜNCE ACABA ELİNDE BAŞKA TJET VAR MI DİYE SORACAKSIN ZANNETTİMMALESEF SONUNCUSUNU SANA KAPTIRDIM ...AMA GÜNÜN BİRİNDE OLURSA VE SATMAM GEREKİRSE İLK ARAYACAĞIM İNSAN SENSİN.KARA ŞİMŞEĞİ SANA VERDİĞİM GÜNDEN BERİ İLK DEFA FORUMA GİRİYORUM ARACI GÖRDÜM MUTLU OLDUM.KARA ŞİMŞEĞE BENDEN DE İYİ BAKMIŞSIN ELLERİNE SAĞLIK .TEKRARDAN ALLAH KAZA BELA VERMESİN İYİ SÜRÜŞLER......
aga araç süper... Allah kaza bela vermesin...
Çok tşk ederim. Aynı temizlikte T-jet varsa alırız bir tane dahaTandığım 2 müşteri var
Ama en temizini ben aldım, tekrardan çok tşk ederim. Elimden geldiğince temiz bakmaya çalışıyorum, hoş artık tek başına kapalı garajda durmuyor ama en azından açık otoparkta güvenle duruyor. Özlersen kara şimşeğin bekliyor, buyur ne zaman istersen uçur
![]()
Sağlıcakla kal, görüşmek üzere.
Bu da yeni jantlı hali.
![]()
Gerçekten çok güzel bir araç.Eğer performans ekonomi ve tasarım deniyorsa t-jet punto 1.tercih olmalı.Şimdi bir de lpg taktırırsanız buna süper olur gerçekten.
maşallah kazasız belasız yeni jantlar çok güzel olmuş
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri