Perma için kuaföre gittiydik :p
![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
kazasız belasız çok güzel renk ya çok güzel duruyo
Beyaz gerçekten güzel gidiyo bu arabaya istediğin gibi oyna üstünde hiç bir şey sırıtmıyo... Güle güle güzel günlerde kullanın...
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
masallah cok guzel fakat plakanın ordakı yer sıyah degılmıydı onceden folyoyu nıe cıkardınz?
Captaİn Jack Sparrow
maşallah abi çok güzel o plakalıklarıda sök bence sırıtmasın
maşallahı var![]()
güzel olmuş =)
koray tavan artık hemen hemen her arabada var acıkcası apacıleştı dıye yaptırtmak ıstemıyorum,ama kafam eser yaparımda sagım solum bellı olmaz,goruslerın ve onerılerın ıcın tesekkur ederım
teşekkurler,hepımıze kazasız belasız kullanışlar inşallah.
aynen oyle onur,teşekkur ederım
sanada maşallah mert cok dıkkatlısın ılk sen farkettın,evet orada folyo vardı sıyah soktuk o bolge ve ızgaraları pıono black renge boyatcaktık sonra vazgectım o yuzden sokulmustu kuafordeydı arac şimdi yeniden yapcam inşallah,
teşekkurler mert,ilk resımlerde sercan yazmıs ama dıkkatınden kacmıs galıba abım,app plaka gelıcekte kardesım o yuzden oylesıne taktım plakalıgı,plakanın alt kısmınıda sıyah folyo yaptıktan sonra yapıştırıcam plakayı,bu arada bı gun cay ıcmeye gelcem yanına kardesım.
teşekkurler şenol.
Soner arabanı ş.evlerde görmiyim bağlatıcam
nazar değmesin trafikte milletin gözü kalıyo bak ...![]()
Güzel, çok güzel. Maşallah.
İyi günlerde, keyifle kullan.
abi maşallah diyelim öncelikle, çok başarılı. bide yay alsan diyorum hani.....![]()
obsessed the red
herzaman beklerım talha aşkolsun yemegın lafınımı yapcaz
bulut senın yazdıgını gorunce ıcımden dedımkı "EYVAH!BULUT KESIN YAY TAK ABI DIYCEK" dedım yanılmamısımdabulut ınsallah sırada yaylar var sımdılık,sen tecrubelısın ne tavsıye ederrsın ben 3,5 h&r dusunuyorum?
bende hafta sonu ugramayı dusunuyorum mert,gelmeden once ararım numaran var.
tesekkurler senınkıde oyle.
walla kardesım cok guzel gorunuyor allah kaza bela vermesın jant ların cok tatlı olmus..
teşekkur ederım mahmut,
süper olmuş soner abi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri