ikisinede maşallah.....uzun yolda nasıl? bir aksilik oldumu?
Printable View
ikisinede maşallah.....uzun yolda nasıl? bir aksilik oldumu?
soner abi maşallah ikizlere :) mükemmel birşey ya aynısından olması herşeyin. bi arkadaşımla hayalimizdi aynı araba alıp, herşeyini aynı yapalım diyorduk ama o gitti bmw aldı:D yarı yolda bıraktı bni :)
aynen kadam:)
teşekkurler yavuz
seneye seneye bekır inşallah,ama sıra sende bız geldık:)
teşekkurler murat yoo ıkısıde aynı ölcu aynı marka aynı genıslıkte lastık ama sefınkı bıraz yuksek o yuzden oyle gelmıs olabılır yakında onuda dusurcez ınsallah,buluşmada gorursun kısmetse.
oguz hergun yan yanayız hangı dılegı dıleyelım hergunde dılesek Allah bune yuzsuzluk der:)
tesekkurler fıkret agbı. uzun yolda nasıl ve bır aksılık oldumu derken neyı kastetınız abı anlayamadım?
teşekkur ederım can kardeşım gercekten buyuk zevkmıs ya bır yerde arka arkaya parkedınce yada yoldakı ınsanların bakıalarını ızlemek ve yaptık galıba bırseyler demek gayet memnun edıyor ınsanı:) sen buluşmaya neden gelmıyorsun bakıyım?
uehuehue :D :D :D :D
neye guldun be:)
allah nazardan korusun :) abi şirinevlerde dikkat et benm geçen hafta bigün arayla spor anten vardı onu kopardılar sonrada öndeki abarth stickerını kopardılar sen yinede bi nazar boncuğu tak :)
abi uzun zamandır siteye giremiyordum şimdi gördüm hatta beni de +1 olarak ekliyin yazıyodum son bi kız arkadasıma sorayım dedim malesef o hatırlattı o gün gitmemiz gereken bi düğün olduğunu,bu arada ayarladığınız mekan çok güzel daha önce gitmiştim on numara bi buluşma olur büyük ihtimalle iyi eglenceler size
JANTLARIMIZIDA ABARTH TIK :) / TÜM LOGOLAIMIZ ABARTH OLDU IKI ARACINDA
https://i54.tinypic.com/23mq64g.jpg
DEVAMI PEK YAKINDA....
ön arka abarth logoyu kaça yaptırdın abi maşallah jantlarada yakışmış