çok yakında yeni fotolarla karşınıza gelicem arkadaşlar:)
Printable View
çok yakında yeni fotolarla karşınıza gelicem arkadaşlar:)
hadi bakalım abi hayırlısı..
kazasız belasız beyaz gp bendensin :)
camlarda film varmı ve kaç numara?
ray ban yeşili nasıl oluyor abi :D orjinal karartma gibi gösteren demi?
kardesım sıyah degıl fılmler yesıl ve adı ray ban yesılı dıye gecıyor doğuş otoda yapıldı detayını ordan oğrenebılırsın mertcım benım bıldıgımde bukadar vallı daha aydınlatmak ısterdım senı yoksa:) buluşmalara nıye gelmıyorsun sen ya? bak forumda var c.tesı bare ona gel hem san yakın:)
gelmek istiyorum abi kesin olmadığı için bir şey yazmadım
ok kardesım gelırsen gorusuruz inşllah
inşallah abi
.
güzell:)
teşekkur ederım
whitegold cok kısa sure sonra yenı yuzu ıle karsınıza gelecek arkadaslar bekleyın:):)
abi çatlatcan bizi :D
Ne ayaksınız soner ßey !
Yeni yüz falan ? neler karıştırıyorsunuz illa mekanamı ugrayalım :D
:pirate:
Harika araç, güle güle kullanın.. Özellikle jantlar çok yakışmış maşallah diyelim..
bekliyoruz merakla:surprise:
marşpiyer ister sis farı ister anatomik spoiler ister kapı ve aynalara beyaz boya ister:))
ne ayak flan? mekana ugramak? yer semt ıl ılce mahalle hıc farketmez kardesım ıstedıgın yere ugrayabılırsınde mubarek bı buluşmalara katıl yahu hep ruzgar yapıyon hıcbır yerde gormuyoruz senı,bak pazar gunu mahmutbey gıselerde gormıyım ben senı napıyorum o playboy ızgaralarına:):):) bu arada numaranı ozelden at kardesım telımı degıstırdım numaralarn gıtmıs.
tesekkur ederım ama vallahı jantları p.tesı bbs ıle degıstırcem arkadasım bende cok sevıyordum ama sıkıldım artık 1 senedır,istersen satabılırım sana:)
sanırım son resımlerı pek ıncelemedınız saydıklarınızın bır cogu var zaten,en kısa zamandada daha yenılıklerı ıle goruceksınız.
arkadaşlar yeni jantlarım lastıklerım geldı en kısa zamanda takılıp resımlerı yuklıycem bu arada kuzenımın esınede beyaz punto aldık ve ıkız yapmaya karar verdık aynı jant lastıktende onada aldık:)