Çok güzel maaşlah dolu bir araç ama bana göre naviye güzel bir yer düşünmeleri gerekti çok yapay duruyor![]()
Çok güzel maaşlah dolu bir araç ama bana göre naviye güzel bir yer düşünmeleri gerekti çok yapay duruyor![]()
Olması gereken navigasyonun teyp bölümünde olması idi ama arac sınıfı itibariyle oraya yapmamışlar. Mevcut kokpitte en uygun çözüm orası mıdır tartısılır...Ben gp nin eski versiyonunu saklama gözlerinin az olması sebebiyle eleştiriyordum...Benim aracımda navi yok ve yeri boş...Sigaraydı telefondu, kalemdi derken o bölümün boş olması benim işime de geldi. Ora da dolu olunca gercekten yetersiz gelirdi bana...Bu anlamda aracın en etkili eşya koyma yeri orası bence...
Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)
Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli
bana kolçak ve sağ tarafta Far ayarlarının oradaki gözler fazlası ile yeterli oluyor. Renault firması navigasyonu ön konsola sabitleyip gömmüş fakat bana göre kullanışlı değil neden derseniz ben araçtan çıkarken navigasyonu tek bir düyme ile söküp takabiliyorum böylece çalınma riski azalıyor ayrıca her yere araba ile girmek mümkün olmuyor aracı park ederek navigasyon cihazınızıda elinize alarak yol takibine devam edebiliyorsunuz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri