istedigim renk buydu benim ama nasip degilmis kırmızıyıda çok sevdimkiri fazla göstermiyor.. aracın hayırlı olsun öndeki çıtanın siyah olması gp leri andırmış ..
ne diyelim ki hoş![]()
istedigim renk buydu benim ama nasip degilmis kırmızıyıda çok sevdimkiri fazla göstermiyor.. aracın hayırlı olsun öndeki çıtanın siyah olması gp leri andırmış ..
ne diyelim ki hoş![]()
Yazılarıda SökmüşPek Güzel Olmamış Ama Ya Evo Yazısı Kalsaydı Bari ^^
Amblem ßutonlu Olmasa Onuda Sökerdi He![]()
Oncelıkle yorumlarınız ıcın tesekkr ederım. Aracımın rengı dedıgınız gıbı tozu cok cabuk bellı edıyor..on krom cıtayı sıyah yapmamın sebebı de gp lere benzemesıydı zatenarka yazılara gelınce punto yazısını soktugume pısman degılım ama kosedekı evo yazısı ıcın pısmanım..keske sokmeseydm.cok tatlı dururdu..ama her ne olursa olsun aracımı cok sewıyorum.onunla ılgılenmeye bayılıyorum
![]()
İlgilenilmeyecek gibi değiller ki küçük birer çocuk sanki puntolar. İlgilendikçe uğraştıkça emek verdikçe daha da güzelleşiyor...
Artık Fiorinolu
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın
kardeşim geçmiş olsun umarım kötü bir sey olmamıstır senın yapmış oldugun araç üzerindeki farklılıklar benim aracıma yaptığım farklılıklarla ortalama aynı çok gusel olmus aracın kazasız belasız gunler dılegımle bu arada mersinde oturuyorsun sanırım kuçuk bır sorum olacak bagaj ustu spoıler almak ıstıyorumda mersinde güneş ismi adında bir firma olacaktı bilgin varmı hala bu işe devam ediyolarmı acaba??
kardeşim garajda var fotoları ama set fotolarını ekleyemedım daha en kısa zamanda yukleyecegım spoiler bulursam sanada haber veririm
yeni mod.lar yapılıyor.yakında fotolar gelicek..
Jantlar olmasada lastik ebatlarını biraz daha yükselt derim arkadan bile leylek gibi duruyor.. daha geniş tabanlı lastik daha güvenli sürüş![]()
hayırlısı olsun kazasız belasız jant ve yay istiyorum ben diye göz kırpıyor ama![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri