Alıntı Kadish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence,
Jant istiyor
Yay da ister
Punto ve Abarth yazısını sökmekte ister.(Japonca yazılar bir İtalyan aracı olduğundan bana tuhaf geliyor açıkçası.Güzel durmadığından değil sadece tuhaf geliyor.Nacizane fikrim.İtalyanca bişeyler yazılabilir.)
Farların içini de siyah yapmak ister.
Egsoz ucu çok dışarda.Biraz içeri almak ister.
Paspasları beğenmedim.Tabi bu benim fikrim.Momo'nun paspas setleri gayet şık.Bir bak derim ben.
Aracın içine birşeyler yapmayı düşünüyor musun?
Bunu dışında görüntü olarak güzel.Kazasız belasız kullanman dileğiyle..

jantlar hazırlanıyor biraz zaman ister
yaylarım hazır takmak ister
eksoz uc değil kople eksoz sistemi ve manyak güzel ses veriyo görenlere bi sormak ister! içeri girmesi konusunda aynı fikirdeyimm
paspaslar arabanın dış dizaynın da nikelaj olduğu için içeriyle bağdaşsın diye öyle aldım ama seni fikrinide düşünücem
keşke italyancada japonca kadar estetik olsa benim grandede italyanca ister iç tarafta kapı kolları ayna vites cercevesi torpido kolu boyandı müzik ve görüntü sistemi hazırlanıyor aynalar boyandı activ ama dinamic görünümlü özel mercek sisler salı takılıcak hazırlandı
abarth yazısı grande puntonun number one mod reklam firması ve fuar aracından bakılarak birebir aynısı cama yazıldı beğeniliyor
farlar boyanıcak salı gününü beklemek ister ama ilgilendiğin ve yorumlarını dürüst ve içten yaptığın için çok tşk ederim