ılgın bahcelili aliden helozonları aldınmı aldıysa bir kac karede ondan koy gp üstünde
iyi değilmi kartpostal misaliii![]()
ılgın bahcelili aliden helozonları aldınmı aldıysa bir kac karede ondan koy gp üstünde
ya her seferınde bu ılgın kardeşimi,n aracı konu ıtıbarıyle buralarda fakat ben hıç bır değişiklık göremıyorum??
yuuh abiD: bende zaten anlamıyorum en yeni fotolarını koydum sabah başlık değiştirdim ama değişmedi herkes foto istedi koydum kimsenin baktığı yok anlamadım yinede resimlerim en yeni si ve gören görüyo görmeyende canı saolsun sorun değil aile olduğumuz içn paylaşıyorumm sadece ....
ooooooooooooooo süper ya kusura bakma babacım bız< alışmışızya hemen sonuncu sayfaya yölnlenıyoruz şlimdi gördüm arabayıo manyak olmuş be yakısır valla mehmette söyle sonun 1. lik tahtına aday favorım bu araba ankarada
yay yok tabi öyle gezersin bayırda dağdajantlar çok yakışmış ılgın kardeşim kazasız belasız inşallah
![]()
TŞK EDERİM ABİCİM ÇOK SAOL DARISI HERKESİN BAŞINA MODA DEVAM HIZA YASAK YOK....
SİZİ BİRİNCİ SAYFAYA DAVET EDİYORUMM HADİ![]()
yaw araba çok hoş buluşmada gördüm ama yanındaki most wanted yazısı olmamış bence sadece...
yok kardeş emeğe saygı zaten yazı eyw güzel de her yerde görünce hatta 126 bis, serçe, hacı murat, şahin üstünde görünce ne yalan söliyim soudum...![]()
kıyaslama deil de işte onun da üstünde var aynı yazı gp nin de bana hoş gelmeyen kısmı o...
gp nin modifiyesi ya sade ya da radikal olmalı bence...
bu da tercih meselesi tabe sana hoş geliyosa zaten en güzeli o...![]()
aracın güzel ALLAH kazasız hayırlı günlerde kullanmayı nasıp etsın
vala bulentA. nun puntosundan sora favorim. gecen gun özsüt te gördum jant lar yakıo ya. yanına geldiimde herkes bakıodu bu kim diye![]()
abi cok tatlı olmus ya araban hll olsun walla...ankaranın superleri: grande06,alper ylm,auto engineeer, ve tempesty simdilik bunlar aklıma geldi...
mor koyun değilde siyah koyun olmuş![]()
Konu baycep tarafından (25/06/2007 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı düzenlendi.türkçe yazım kurallarına dikkat edelim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri