guzel olmus
güle güle kullan
guzel olmus
Yeni Resimlerimmmmmm Le Bennnnnnnnnnnnim Aslannnn1. SAYFADA
![]()
Konu grande06 tarafından (12/04/2007 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.
bence de cok hos...
EN SON HALİYLE EN SICAK FOTOĞRAFLARIYLA ANKARANIN İNCİSİ 1-komple body kit(finspeed),2-acık hava filitresi,3-kat iptali,4-komple eksoz,5-(finspeed)nikelajlı cam ve kapı çıtası,6-sparco kafalıkar,7-motegi racing'215,40,17 jant ve komo perf lastikleri),8-iç ayna cam düğme kenarları vites çercevesi ve torpido kapak boyama,9-yan kapılarda needforspeed logo,10-araç logo iptali(abarth logo),11 çift şerit siyah,12-far ve stop karartma ,ön far angel,13-ön panjur kaplama,14-cam filmi,15-kaliper boyama,16-anten iptali,17-krom paspas,18- ön cam abarth stiker,19-arka bagaj cıtası..... 20-ayna dışı ve silecek motor kapağı boyama(kaporta rengi)
06 P 8516 ARANIZDA
Elimden gelenini fazlasını yapmaya devam edeceğim punto için,şu ana kadar hiç durmadan mod ladığım arabamı son haliyle beğeninize sunuyorum...
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
Konu grande06 tarafından (19/06/2007 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: yeni fotoğraflar...
çok güzel eline sağlıkk..ama jant eksikkk...oda olsa süpper olcek...
geri kalan süpeeer..eminim oda güzel olur eline sağlık...fatma nın ilk sattığı araba gibi deil![]()
Hayin bir sis farı tak.zenon lu menonlu
güle güle kullan
o hain iş xenonlu sis deiğlde mercekli bir sis olabilir mesela salı günü felan bilmem olabilirmi ....
yahu yapmayın böyle güzel şeyler arabalarınıza, sonra bizimde canımız çekiyorgüzel olmuş Allah kaza bela vermesin güle güle kullan kardeşim ...evet evet bu emeklerden sonra bide jant şart olmuş artık
![]()
Güzel, zewkli olduğunu düşünüyorum, GP' ye de modifikasyon gidiyo şimdi :ok:
Aklıma geliyo güzel şeyler ama arabanın orjinalliğini bozmaya kıyamıyorum pek!
Güle-güle kullan.
Güzel görünüyor, devam![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri