Görüntüsüyle dikkat cekiyodu artık ses olarakta dikkatleri ceker :) Zaten yetişememe sorunum var bravoyaa chipte yarama tuz basar yazık değilmi banaaa .d :D :D kafiyeli oldu :P
Printable View
Görüntüsüyle dikkat cekiyodu artık ses olarakta dikkatleri ceker :) Zaten yetişememe sorunum var bravoyaa chipte yarama tuz basar yazık değilmi banaaa .d :D :D kafiyeli oldu :P
hayırlı olsun kardeşim...çıstak çıstak 300 500 domates patates dıptıs çaktıs şeklinde gezersin artık ehuehuehu:P:P
allah kaza bela vermesin aracın çok güzel duruyor beyazın bakımıda kolay
Burakcım şu chipi halledelim artık ya ses var görüntü var ama gidiş yok olmaz öyle :)
ne yalan söyleyim; bu bravo'lar gönlümü çalmaya başlıyo.:D masallah kardeşim kazsız belasız:thumbup1:
öyle sokaklarda gezmemde arabanın içinde kaliteli müzk öenmli,aklımda yoktu aslında istemiyordumda,ama kayınbiladere yaptırınca duramadım:)
chip meselesini en kısa zamanda halledecez muratcım,artık kesin kararlıyımda tarihi netleştiremedim.
daha yenimi başlıyo:)ayıp walla,buluşmalarda bir karşılaşsak o zaman sen bittin ben söleyim:)
beyaz her arabaya yakışıyo bence :) favorim..
Güle güle kullan aracını burak çok şık olmuş..
Far karartma olayını nerde ve nekadara yaptırdın acaba :D aydınlatmada sıkıntı yarattımı bir diğer sorumda:)
Gerçekten Cok güzel araba Güle Güle bin abii ..
eywallah kardeşim,saolsın.bencede süper oldu,xenon ve far karartma işlemi yapıldı.far karartma söküleerek istediğim sekilde maskelenerek boyandı.maliyeti 150 tl. 4-5 aydır kullanıyorum herhangi bir boya döküntüsü veya aydınlatmada eksiklik hissetmedim.çok memnunum tavsiye ederim.ankara şaşmazda pehlivan stop tarafından yapıldı:)
Bu arada sevgili murat kardeşimin ısrarlarından etkilenedek artık bende chipliler dünyasına katıldım.artık aracım 105 hp değil 130-135 hp civarında.çokdeli oldu.erhan (boostER) kardeşime çok teşekkür ederim ellerine sağlık.asfalt arabanın altından kayıyor maşallah.ama durmayı unutuyorum:) murat kardeşimede ayrıca teşekkür ederim.
eline sağlık erhancım güzel olmuştur eminimki..maşallah..
İyi günlerde kullan kardeşim cok guzel oldu araban ;)
saol burakcım :) allah kaza bela vermesin hem yakışıklı hem güçlü oldun artık artık gerçekten bravo sana. Çok güzel oldu araban yaa valla herkesin isteyebilceği bir araba oldu :)
-----
Bu arada arkadaşlar cuma günü büyük ihtimalle havalar iyi olursa deniycez arabayı bakalım nasıl olcak bende çok merak ediyorum ;) Videolarda çekicez
Coming soon... :)
Burak bi chip'in eksikti:D
ŞAKA ŞAKA BU CHİP OLAYI BAZEN O KADAR COK LAZIM OLUYOKİ. GÜLE GÜLE KULLAN KARDEŞİM
[
Chip çok mantıklı olmuş, hayırlısı olsun Burak.
teşekkür ederim alt devirlerdeki ölülük artık yok,2 ile istenirse kalkılabilir o derece.ben yaptırdıgım için şuan çok memnunum:)
Burakcım artık bide manuel 308 im olcak bakalım bugün gelcek inşallah aksilik çıkmassa :) sana rakip geliyor dizel 110luk 308 hemen chipletcemde nasıl bakarız :)
c4 e toz yutturuyor olabilmenin tek açıklaması otomatik olması :) Acaip gidiyor normalde chiplileri ;)
-----
Valla erhan için( booster ) chip yaptıracak arkadaşların hepsine tavsiye ederim ve kefil olurum bu konuda gerçekten bilgili ve deneyimli kişiler her türlü yürütüyor valla erhan kardeşim eline sağlık ;)
Artık senin adınıda değiştirmem lazım.Bundan sonra sana BURACHİP diyelim.Bence güzel oldu...İyi günlerde gazla ama atmosferi fazla zorlama...EHEHUHE
erhan konusunda sana katılıyorum.ankarada yaptırmak isteyen tüm arkadaşlara önerebilecegim bir isim oldu.:)
308 konusunda görmeden bişi demek zor.bende 307 var dizel.deli gbii gidiyıor,eğer oda öyleyse chip ten sonra beni gecer gibime geliyor.ama dediğim gibi hiç 308 kullanmadım,ama şimdiden ürktüm:)euehuh
saolsın gurur abicim atmosfere kötü anlamda katkı sağlasamda hala cevreci bir insanım:)BURACHİP güzelmiş begendim...:)
Burakcım 307 hdi focus tdci bunlarda hep aynı motor var aynı zamanda 308 dede var:D
Bu arada eğer daha fazla güç istersen ama yakıt umrumda değil dersen egr iptali kat iptali ile bi 10-12 hp daha alırız yazılım güncellemeside yaparız çok keyifli olur. Ama şöyle bişey var egr iptalinden sonra bazı arabalarda yakıt artarken bazıların düşüyor yaptıranların yorumlar öyle. ben inanmıyorum düşceğine gerçi ya araştırmak lazım :)
-----
korkcak bişey yok canım maksat eğlenmek geçsende geçilsende. sanki bizmi yaptık motorun montajını mühendisliğini falan:) Ona bakılırsa Bende habire iyi arabalrla roll yapıyorum sonra ortada tokatlamışlar diyenler oluyor halbuki araba yürüyor ben ne yapayım :P
Burak abi hayırlı olsun, ne ara yaptırdın ya , hani istanbulda yaptırcaktın :D
Bu arada abi beklediğim rollinginz yakında sanırım. nabi abiyle ve senin.
bakalım nası bişey olacak..
ben nabi abinin arabaya bindim baya baya gidiyordu yani '' gözdağ veriyim biraz :D ''
hehhehehe.kormak işin şakası tabiki eğlencesindeyizde gfeçilmekte koyuyor be murat:)
esasında egsoz la alakalı bişeyler düşündüm ama o kadar açılmıycam,çünkü ben bu aracala iş görüşmelerime falanda gidiyorum,öyle çakal arabası gibi olsun istemiyorum.(herkezi tenzih ederek söylüyorum)malum müşteri milleti bakar böyle şeylere.bagıran bir egsoz kapatıp giden bi şoför imajı artık benden geçti anlıcan:)yaşlandıkmı ne:)
heyyyt gözüm korkmaz artık benim...:D:D:Dnabi abinin egsozdan yana avantajı var ama yanyana durmadan şuan konuşmak mümkün değil.:)cuma günü aksilik çıkmazsa deneyecez.istanbulu bekleyemedim ankarada yaptırıverdim.sanadfa öneririm.hiç bekleme.para varsa bastır yap.:)
burakcım bir kere dizelde ses alamassın istesende anca üfleme sesi o kadar sorun yaratcak bir durum imkansız elde edemessin.
ikincide ne yani çakal arabası falan... bizim arabalarımız çakal arabasımı oluyor...
ne yani kara muratımın araba çakal arabasımı :D :D :D
Burak abi sen kat iptali yapsan sana yeter abi =) ''kanımca'' tabi murat daha iyi bilgi verir abi sana..
estagfurullah kardeşim tenzih ederek söyledim:):D:Dbu bir zevk meselesi ama bazı insanlar bunun yorumunu farklı yapabiliyor onu söylemek istedim.yanlış anlaşılmasın lütfen.:)egsoz için şuan beklemedeyim.işin açığı pek düşünmüyorum,ama bu güne kadar arabaya düşünmediğim ses sistemi,chip falan yaptırdım.artık büyük konuşmucam.düşünmnüyorum ama düşünebilirmde.:)bu nasıl oluyosa:)):D:D:D:D
Tamamdır özelden telimi atıyorum :) Cuma haberleşelim saat kaçta olcak falan belli değilde henüz ama akşam olcağı kesin :) Cuma görüşürüz o zaman. ERhanlada tanıştırırım seni bizim arabaları yürüten arkadaşım bi konuşursun bizlerden daha bilgili sonuçta bu iş içinde :)
burakcım hayırlı ugurlu olsun allah nazardan saklasın güle güle kullan bizede nasip olur inşallah daha dikkatli git artık tekrar hayırlı olsun
Yakışırr beyaz şampiyonaa.. tebriklerr enişte beyy :) karizma+ses+performans daha ne olsun :muz::punk0000::ryb::popcom00: :motorcu: :busted_b::whip0000:
kardeşim hayırlı olsun:)
eywallah kardeşlerim abilerim.saolun:)sizlerede en kısa zamanda nasip oldun:)
beyaz bir gelin gibi duruyor
allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah