Bende beyaz ve sky dome sahip bravo gördüğüm zaman yağlarm eriyo içlerim gidiyo eren abi azda olsa anlayabiliyorum o duyguyu![]()
tavan Folyoyu yaptırdım yakın zamanda fkat kalkma yaptı bi yerinde, kıllandım geri söktüm.. en kısa zamanda da tekrar yaptırcam o aklımda.. yay konusundada 3.5 cm yi gecemem büyük ihtimal, jantın et si izin vermez diye düşünüyorum o yüzden kararsızım , maun kaplama yerine karbon cok güzel bir öneri onuda aklıma yazdım. tsk ederim öneriler için
![]()
Konu GünahsizSeytan tarafından (05/01/2011 Saat 02:31 ) değiştirilmiştir.
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
maun kaplama dışında güzel
TSİ Jetta.
Tolgacım ozledım senı nerelerdesın ??
I ' m c a p u l i n g . . .
vay hemşerim! Maşallah kazasız belasız kullan.
Azını yediğim nördün...
Nörüyüm yiğidim aha buralarda aleniyom...Nirelerdeydin sen işin gücün ras gelsin pehlivanım
Ooooo hergez gayserili oluvermiş gari...Gadasını aldıklarım,nörüyonuz gari...
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
maşallah kazasız belasız kullan yalnız birşey dikkatimi çekti femoli abi hayırdır day light ları sökmüşsün![]()
konu başlığı nerden düzeltiliyo bide bilsem yazacam oraya ama
![]()
aah ah Kaput kaşı dışındakiler benimde aklımda ama pat diye olmuyo hepsi, öğrenci adamızeren abi cilayı attı gitti burdan
bu arada tsk ederm
![]()
Olm ben lise yıllarında babamın arabasına lamba takacam diye okulda simit yemiyodum.. Deli gibi para biriktiriyodum. 1 aylık biriktirdiğim parayı Babamın arabasının lambasına paspasına vites topuzuna verip rahatlıyodum.. Öyle bir aşk...![]()
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Bi farkım yok benimde her ay bası bişe yaptırıyorm sonra 1 ay culsuzişin zevki orda
![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri