hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle...![]()
resimler resimler**?????![]()
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Herkese tek tek teşekkür ederim çok sağolun .. kavuştum aracıma sonundarock siyah evet bnm içinde bir tutku haline geldi
![]()
hayırlı osun.renklerin en asilidir siyah. km sini ve aldığın fiyatıda yazabilir misin.arabamız 2.elde kaça gidiyo bilgimiz olsun.
cam filmyle başlar herşey sonra jant felan derken bir bakarsın araba birden değişi veriri![]()
Sade haliylede olsa bi alalım resimlerinisiyah nasıl duruyo bakalım
![]()
Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde keyifle sürmeniz dileğiyle.
Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.. Aldığımda filmliydi zaten önler 2 arkalar 3 numara bildiğim kadarıyla güzel duruyor mert .. Xenon ve jant war smdi kafamda
en yakın zamanda eklicem resimleri arkadaşlar sağolun mağlum öğrenciyiz finaller var bu ara dardayız
![]()
Hayırlı olsun
hadı hayırlısı cagtay gule gule kullan .... ne kadara aldı aracı
hayırlı olsun bekliyoruz fotoları ...
hayırlı olsun , Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. bende 10 gün önce aldım senin gibi 2 ay aradım sonunda aldık çok şükür senin duygularını anlayabiliyorum. güzel bir duygu. tekrar hayırlı olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri