Araç çok güzel kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..Ama arka camda harbiden birşey eksik gibi![]()
gule gule kullanın kaza bela vermesın rabbim
slogan kötü olmuş yanlız
mavi menekşe atıl kurd![]()
elif aracın gerçekten çok güzel
rengine de hayranım
beyaz jant harika durur mavinin altında.
tavsiye ederim.
güle güle kazasız belasız kullan aracını
teşekkür ederim,evet stickerim yok
teşekkür ederim,16 lık iyi olur galiba çok da anlamıyorum ama şu fun modeldeki jant ve lastikler hoşuma gidiyor hem sade hem puntoya çok yakışıyor
böyle bakarken çok cici yolda çok asi o yüzden ben ona bakarken mavi menekşe yoldayken de atıl kurt diyorum
çok teşekkürler o eksiklik dolacak yakında
çok teşekkürler evet aracım harikatertemiz bakmış ilk sahibi hiç te yormamış bende öyle tertemiz bakıyorum hatta nerdeyse binenlere galoş giydireceğim
yaza doğru kesin jant lastik yapıcam inşallah
teşekkür ederim yasemin evet hakketen kötü duran punto yokçook teşekkür ederim
kesinlikle katılıyorum,teşekkür ederim
Konu ABNEW tarafından (11/12/2009 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: 7 mesajı birden ilk defa birleştirdim :)
Güzel görünüyor Elif, kazasız sürüşler...
teşekkürler Arda .
Hayırlı olsun kazasız belasız....
güle güle kullanın.Ancak park yeriniz biraz riskli balkon altları çok sakıncalıdır. Yaramaz bir çocuk yada kaza sonucu düşecek bir cisim canınızı sıkmasın dilerim.
Gezgin Gp.
elif güzel araba iyi günlerde kullanman dileğiyle
maşallah temizmiş güle güle kullanın=)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Çok güzel Maşallah Aynısından Abimdede Vardı 2 gün Önce Sattı Oda Mavi Gp'ye Yakışıyor...![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
teşekkürler bence de çok yakışıyor mavii
İç dizayn benimki ile aynı koltuklarına dikkat et çok çabuk iz yapıyorlar kılıf vs takabilirsin yada yarım t-shırt geçirebilirsin .
mavi menekşe muhteşem Elif kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Sen sık sık silersen 3-5 ay sonra silecek bir koltuk bulamayabilirsin![]()
rengi yeter .) gp ye en yakısan renk bu bence .)
gücü tecrübe kontrol eder...
Kazasız, belasız, cezasız yolculuklar.
teşekkür ederim evet punto 35 çok özel çok güzel bir punto hakettiği değeri veriyoruz abim çok iyi bakıyor ona
bence de nazar boncuğu gibiyine de pek seçim yapamıyorum ben hepsi çok güzel geliyor gözüme
o kadar da değil çok nazik siliyorum ben özenle dikkat ederek hiç bişi olmaz bayanlar temizlik konusunda tecrübelidir merak etmeyinhem o kadar sık silmiyorum 2kere sildim bugüne kadar 4-5 ayda bir silerim tahminen tavsiye için teşekkürler
Konu anvil tarafından (15/12/2009 Saat 12:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen forum kurallarını okuyun. çok fazla flood yapıyorsunuz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri