ben sevıyorum boyle adanada guzel gpler var kırmızı renk beyaz renk sıyah ozellıkle. hosuma gıdıor adamın yanına yaklasıorm. ıcerı gorunmuor dıe kıl oluyor basıyor gıdıor.
dursa bı selam verecem. araba guzelmıs dıcem bsy soylıcem ama nerdeee xD
benım kapılarım kapalı hep. zaten 2 tanecık var .D takıp etse hemen polısı ararım .D yada nabım ıner doverım mecburen kıckbox turkıye sampıyonlugum var yanlıslıkla .Pp ama yok ogun bırı tampona surttu trafıkte hafıf tıkladı adam ındı bsy yok bsy yok dıor.D amca dedım carptın ıcerde kafalarımızı tokusturdun arkadasımla
bsy yok dıorsun bı bakım barı dedm gulerek
yanı sınır stress olmuyo bızde... ((bunu duyanda carpmasın bak gp'me cok dıkkat ederım ben amcanın sekerlıgınden bsy demedım
))
ama ıdda edıorm en guzel gp ler adanada .D bzıde modıye 5 yasında baslıo ondan heralde. ole her buldugunu takan anlayamanlarda war ama . oyle sade ve carizmatık gpler var ki... arabayı degıstırecem degıstıremıorm .D
arkadaşlar bir hafta itibariyle yeni grande punto aldım gerçekten yaşadığım yerde bulunmayan bi body kit istiyorum yardımcı olabilecek biri warsa lütfen yardımcı olsun online satış yolu ilede ala bilirim lütfen yarıdm
Yer imleri