Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Blue punto

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

Alıntı kadir_779 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam selamlar..aracın jantları 17" olmasına ragmen inanın yakıtta hissedilicek bir degişiklik görmedim.ayrıca dualogic vites olmasına ragmen performansı gayet iyi fakat basınca her arac gibi buda yakıyo ama genelde sakin kullanıyorum..yani jantların arabayı yorar gibi bi hali yok gördügüm kadarıyla
    Valla neye istinaden bu soruyu sorduguma gelince, benim önceki arabam Alfa Romeo 156 2.0 TS idi. O arabayı ikinci el almıştım ve üzerinde 215*45*17 lastik ve jant vardı. Araç 155 beygir olmasına rağmen o jantlar fazla yakmasına ve özellikle yokuşlarda çekişte düşüklük yaşatmıştı. Daha sonra bir başka alfa kullanıcısının fabrika çıkışı orjinal 16 inch jantlarıyla takas yaptık (üstüne de belli bir tutar aldım tabiki). Diğer bir hususta bozuk yollarda müthiş ses yapıyordu ince yanak lastikler, ayrıca arka koltuğa da iki kişi oturunca arka lastikler davlumbaza sürtmeye başlıyordu araba esnedikçe. Jantları değiştirince oh bee dünya varmış dedim ve herşey normale döndü. Siz hiç bu gibi sorunlar yaşamıyor musunuz hiç? Merak ediyorum bu soruların cevaplarını çünkü bendeki Alfa'nın aynısına 19 inch jant takanlar da var ve kullanıyorlar. Nasıl oluyor aklım almıyor . Bende 17 lik sürterken ve konfor berbat olurken adamlar nasıl o kadar büyük jant kullanıyor bilmek istiyorum çok. Sizin yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

kadir şimşek
    kadir_779 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Akdeniz Mavi
    Edilen teşekkür: 7

[QUOTE=pilotender;260177]Valla neye istinaden bu soruyu sorduguma gelince, benim önceki arabam Alfa Romeo 156 2.0 TS idi. O arabayı ikinci el almıştım ve üzerinde 215*45*17 lastik ve jant vardı. Araç 155 beygir olmasına rağmen o jantlar fazla yakmasına ve özellikle yokuşlarda çekişte düşüklük yaşatmıştı. Daha sonra bir başka alfa kullanıcısının fabrika çıkışı orjinal 16 inch jantlarıyla takas yaptık (üstüne de belli bir tutar aldım tabiki). Diğer bir hususta bozuk yollarda müthiş ses yapıyordu ince yanak lastikler, ayrıca arka koltuğa da iki kişi oturunca arka lastikler davlumbaza sürtmeye başlıyordu araba esnedikçe. Jantları değiştirince oh bee dünya varmış dedim ve herşey normale döndü. Siz hiç bu gibi sorunlar yaşamıyor musunuz hiç? Merak ediyorum bu soruların cevaplarını çünkü bendeki Alfa'nın aynısına 19 inch jant takanlar da var ve kullanıyorlar. Nasıl oluyor aklım almıyor . Bende 17 lik sürterken ve konfor berbat olurken adamlar nasıl o kadar büyük jant kullanıyor bilmek istiyorum çok. Sizin yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar[/QU
    hocam,sunu sölim gercekten yakıt ve performans konusunda pek bi fark görmedim ama konfor derseniz sakın cukura filan düsmeyinkalkıslarda ve virajlarda cok iyi bir kontrol saglıyor ki zaten amacı bu..ayrıca 4 kisi bindik ne sürtme oldu nede baska bisi..inşallah yolunuz düserde gelirseniz tokata o zaman bakarsınız araca..saygılar

BULUT KARTAL
    kırmızı turbo bulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 432

Abi hoşgeldin. Masallah araç cok güzel, cok begendim. Tabi kendi aracima alisinca biraz yüksek geliyo bana ,bence araci biraz daha yere düsürelim. Ne dersin? Aracin güzelligine 1 puan daha katar bence saygilar abicim.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

kadir şimşek
    kadir_779 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Akdeniz Mavi
    Edilen teşekkür: 7

Alıntı bulut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi hoşgeldin. Masallah araç cok güzel, cok begendim. Tabi kendi aracima alisinca biraz yüksek geliyo bana ,bence araci biraz daha yere düsürelim. Ne dersin? Aracin güzelligine 1 puan daha katar bence saygilar abicim.
    haklısın bulut kardesim arac biraz yüksek ama senin ki kadar yakın bi aracı buralarda kullanmak biraz ustalık istiyo yollar baya bi kötüde buradan ankaraya filan tayin olursam inan yapıstırıcam yere

Emre Güzel
    ..:: GP BağımLısı ::.. emrequzel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 EG 1661
    Edilen teşekkür: 298

araç güzel fakat stiker ın rengi kırmızı olsaymıs daha cok yakısırdı sanki..

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

Hoşgeldin Kadir kardeşim. Keyifli forumlar. Delikanlıyı yıkayınca güzel ama malesef toz çamur olunca hemen gösterir değilmi.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cuneyt kayakıt
    Cnyt01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905
    Edilen teşekkür: 94

bu renkten gercekten cok az var...
    gücü tecrübe kontrol eder...

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı Cnyt01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu renkten gercekten cok az var...

cüneyt senin renktende az var
    nerde görsem hemen arkasına bakıyorum dtm varmı diye senmisin diye ama
    malesef adana nireeee istanbul nireee

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Cuneyt kayakıt
    Cnyt01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905
    Edilen teşekkür: 94

istanbula gelıyorum abı ama gp'le 30 saat suruyor. ucakla 1 saat. cekılmıor o yol... ankarada çok dolasıyor 01 plaka mavi bi gp .) bu arada burda garaj vardı? sitede artık yok mu ?
    gücü tecrübe kontrol eder...

Yaşar Sürmen
    İtaliano Vero 34 DV 6254 ystuning61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34DV6254
    Edilen teşekkür: 23

Çok hoş bir araba

Sayfa 2/2 İlkİlk 12