Geçen hafta Coşkun kardeşimin dediği gibi trafik karmaşasında sağ gözüne bir yumruk, çenesine bir tekme almıştı Oğlum. Neyseki Ankara'da KAVAKLIDERE FIAT SERVİS diye bir hastane var da oğlumu eskisinden daha iyi sağlığına kavuşturdu.
Madem hastaneye girdi bizde ilerde yaptırmayı düşündüğümüz revizyonları şimdi yapalım dedik. Oğlumun gözlerine Xenon mercekli ve angel'li far ile olmayan sis farlarını ve pabuçlarını yeniledik. Eksiği kalmasın önümüz kış diye zincir de aldık. Ekte de resimlerini paylaşalım dedik. Gece çekilmiş resimlerini sonra ekleyeceğim.
Benim titizliğimi anlayarak gösterdikleri hassasiyetten dolayı başta Kavaklıdere Fiat Servisi ve Femoli (Mehmet) kardeşime çok teşekkür ederim.
abi farlar çok yakışmış gerçekten maşallah
abi sislere de beyaz ampül öneririm uyumluluk acısından rengin
turuncu stickerda gayet hoşmuş
tekrardan geçmiş olsun abi
bundan sorası için kazasız belasız cezasız.....
abicim oğluna kavuştuğun için çok sevindim
allah kazasız belasız kullanman dileğimle
çok hoş olmuş oğlun
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Geçmiş olsun sis farında sarı tercihiniz çok doğru bence de.
Güle güle kullan abicim allah kazasız belasız binmek nasip etsin farların ve sisler çok uyumlu oldu![]()
hayırlı ugurlu olsun.en buyuk kazanız bu olsun![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
geçmiş olsun abicim Allah tekrarını göstermesin
Hayırlı olsun serdar abi güle güle kullan.
Bu arada UU 445'e ne oldu öleeeeeeee
Mehmet abi hayırlı olsun Zenji jantlarını çıkarmışın![]()
abi geçmiş olsun ve farlar 10 numara mükemmel olmuş hayırlı olsun. kazasız belasız sürüsler. ama bende sisler konusunda erdem 'e katılıyorum. beyaz ampül daha uyumlu ve şık durur
çok şık olmuş abi güle güle kullan.. =) nazar değmesin
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
geçmiş olsun , kazasız belasız güle güle kullanın ...
Jant kapağı ule onlar içlerini siyah dış kısımlarını kırmızı yaptım![]()
Olm benim konum'mu bu rezil ettiniz allah cezanızı verecekAsıl konuya dönün
![]()
Araba güzel duruyo maşallah. Sis konusunda bende sarı renkten yanayım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri