bu da jantsız hali hehehehe
selam arkadaşlar bayağı uzun zamandır forum sirtenize üyeyim ama bir türlü resim ekleme fırsatı bulamamıştım,sitenizi çok yararlı buluyorum.
Yavaş yavaş aracıma mod.işlerine başlıyorum fırsatım oldukça,cam filmi attıracaktım fakat soğuk havadan dolayı vazgectim,bahara kaldı.
Herkeslere kazasız belasız sürüşler dilerim.
![]()
Konu lifeforsea59 tarafından (17/11/2009 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir.
'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır'
Hoşgeldiniz. Artık siteniz değil sitemiz demelisin. Anladığım kadarı ile pasif durmaktan vazgeçtin. Aracını güle güle kullan kardeşim.
hayırlı olsun Trakyalı hemşehrim. Ben de aynı versiyon kullanıyorum, memnunmusunuz 9o bg dualogicten? Tekirdağ merkez mi bu arada?
Bundan evvelki aracım 200 model brovoydu,acıkcası gp almadan önce 97 ile 99 model 5.20 arasında kalmıştım,ama dedim hem sıfır hemde diesel arabaya binelim,ilk 1000 km alışma safhasından sonra araç resmen beni şaşırttı,kendini sevdirdi,şu an için Allah'a şükür memnunum,(aracı hiç eko modunda kullanmadığımda) sınıfının bence en iyi aracı dersem yalan olmaz sanırım.
Sertaç merkezdenim,dereağzında oturuyorum,sen neredensin? selamlar
msn adresim
carkcivolkan@hotmail.com
Ben Keşan'lıyım ama İstanbul'da yaşıyorum. Özellikle yazın sık sık gelip geçerim Tekirdağ'dan ve çok severim. MSN vermişsiniz ama hiç kullanmam. Umarım birgün Tdağ'da karşılaşırız.
Arabadan ben de çok memnunum-arada sorunlar çıkıyor ama Allah'tan işini bilen servisler ve garantimiz var. Bazen keşke desem de ben de arabamı çok seviyorum. Başka bir modelde bu fiyata bu özellikleri alamazdım, o kesin.
Saygılarla,
sertac.ozkul@hotmail.com
Güle güle kullan Volkan...
Eywallah Arda
Hoşgeldiniz güle güle kullanın bende tekirdağ doğumluyum 2 yaşıma kadar orada kaldım sonra istanbula geldim ama sonra babamın işi nedeniyle 2 senede çorluda kaldım çok severim tekirdağ ve çorluyu hatta bazen babamla pazar günü tekirdağ gezmeye gelirim hala akrabalarımız var![]()
Merhabalar, aramıza hoşgeldiniz.. Bende Tekirdağ'da oturuyorum.. Altınova'dayım.. 59DN333 kullanan kişi gençse durdurmaktan çekinmeyin.![]()
hoşgeldinizbende tekirdağlıyım ama istanbulda oturuyorum
aracınız da çok güzel kazasız belasız sürüşler dilerim ..
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.
Hoşgeldiniz.
Mavi kaliperde ilk kez görüyorum bu arada![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Kazasız belasız Günler.
saolasın herkese kazasız belasız sürüşler
Güzel duruyor...
Allah kaza bela vermesin hemşerim benim...
Her TÜRK asker doğar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri