tesekkürle arkadaşlar. ve marşbiyel takarsam sonuç pek iyi olmaz. çünki araç fazlasıyla yerde.
abicim slmlar. kagan kardeşiminde dedigi gibi. bende 3,5 luk H&R yay vardı. ve araç istedigim gibi düsmedi 5 cm takanlarada baktım ama bizim araçlar 1,4 8v 'ler cok hafif. araç kolay kolay düşmüyo. bende 3,5 kuk yaylarımı 1 bakla kestim ve amortisörleride amortisörcüde tornada içindeki mili ve amortisör boyunu kısaltıp sertleştirdim. tıpkı koni gibi. kısa ve sert süspansiyon. ve sonuç olarak araç fabrikasyon ölcülerine kıyasla neredeyse 8-9 cm düstü. garajımdada farklı resimler var baktıysan abicim
tesekkürle arkadaşlar. ve marşbiyel takarsam sonuç pek iyi olmaz. çünki araç fazlasıyla yerde.
Yav bende de Bravo var en ufak bir tümsekte 16 inç cantlara rağmen atı yere çarpıyor sanırm sertleştirilmiş spor yay takmak lazım. Güzel olmuş aracın güle güle kullan.
çok guzel olmuşşşş kazasiz belasiz kullan....
arkadaşlar bide bana biri nasıl konu acılır soyler mi acaba....
Merhaba bulut süper olmuş bendede 3.5 var ve 205.40.17 yakında lakabımız SÜRÜNGENLER olacak ama konfordan biraz ödün verdik sanırım kar yagışı nedeniyle tuzlama yapıldıgından yollar delik deşik kullanım zor bu çukurlar deli ediyor beni gerçekten sürünüyoruz yollarda yavaş yavaş gitmekten deli oluyorum çukurlar yüzünden ama otobanda süper golf gibi yapışıyor yolaa herkeze tavsiye ederim dicem ama sonra kulaklarım çınlamasın diye demiyorum çünkü konfordan fedekarlık etmek lazım saygılar hoş olmuş araban...
(Eylemlerim devam edecek...)
tesekkür ederim abicim. sen 3,5 luk larda şikayetcisin ya ben ne yapayım. sıkıldım aslında her tümsekte yavaslamaktan ama bu şeklinede alıstım yükseltmek istemiyorum. hayırlısı bakalım. ama yollarımız gercekten cok berbat. dikkatli sürüsler. senin araçta saglam duruyo abi masallah
geçerlii bir gp kazasız belasız..
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
masum sürüngenmaşallah güzel oluyo ama konfor sıfır benim arkadaşım var arabada yay may yok tam sürüngen sigara izmaritiyle ölçüyo tamponu
![]()
sabah fotoları eklerim çok şaşırtıcı
![]()
yok yok sürtmüyo rahatlıkla geziyo abi araba clio altta az bişe karlık var ordan kurtarıyo ama sabah fotosunu eklediğimde çok şaşırıcaksınız![]()
bende nasıl izmaritle ölçüyo diyecektimki araç clio. punto olsa okadar düsüremez. bizim araçların şasesi kapordaya oranla yere fazla yakın. tampondan önce araçın altını vurur
Aynen öyle abi şase çabuk sürtüyor ama clioda öyle bir sorun yok![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri