bende puntolandım.ilk buluşmada görüşmek üzere.
2004 punto 1,3multijet dynmaıc
Orjinal boyutuna [ 1024 x 768 ] göre 50% oranında küçültüldü- Orjinali için TIKLA
Orjinal boyutuna [ 1024 x 768 ] göre 50% oranında küçültüldü- Orjinali için TIKLA
![]()
hayırlısı olsun. kazasız,belasız,cezasız sürüşler![]()
hayırlı olsun aracınız
kazasız belasız
mustafa abi hayırlı olsun kazasız belasız ford noldu abi![]()
hayırlı olsun abi çok hızlısın![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
kazasız belasız hayırlı olsun oldukça temiz görünüyor buarada
tşk ederim arkdaşlar.evet oldukça temiz yeni yıkanmıştı.173000 kmde ta van hariç boya,sol arka kapı değişik.ama tüm bakımlar birmot,içi hiç yıpranmamış.kullana tşk ettim valla.buluşmada gösteririm size,bak bu sizin vasıtanın atası diye![]()
Hayırlı olsun Mustafa, kazasız sürüşler...
Musti'cim tekrar hayırlı olsun. Umarım bu biraz uzun süreli olur da hemen satmazsın.![]()
hayırlı olsun , ömürlük bir araç
Hayırlı uğurlu olsun
Sen Punto alacak adammıydın MustiGüle güle kullan, kazasız belasız ama ben gelene kadar satma tamam mı
![]()
GP in mirror is faster than they appear !
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
hayırlı olsun temizmiş arac.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
hayırlı olsun araç çok temiz duruyor gerçekten kzasız belasız sürüşler dilerm![]()
ön panjur iptal oldu.mondeo alt panjur kesilip ön tarafa uyduruldu.siyaha boyandı.multijet logo yapıldı.arka logo abarth yapıldı.arka camlar perdelendi.cd çalar konuldu.yan kapılar sporting logo,direksiyon abarth logo kaplandı.bu arada 176.000 km bakımınıda yaptık.opar filtre seti (hava+polen+mazot+yağ) 32.5 tl.4 lt selina 5w40 yağ 60 tl.
Hayırlı olsun , kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Konu mgraf tarafından (04/01/2010 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri