kanka denemek için taktık çıkartıcam zaten..lastikleri satıyorum..başka takım lastik takıcam..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
esp fln buzda hikaye ertuğ, arka buzlu bi virajda atarsa esp'yi mumla ararsın![]()
Valla buzun üstünde ne abs ne esp ne bilmemne buz bu hiç bişeye benzemez hele hele oyuna hiç gelmez..Ertuğ kendini tehlikeye atmaz ama vardır bi bildiği![]()
önlerdeki kışlıklar yetiyo ya =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Ertuğcum takma kafana. Arkadaki lastiklerin kışlık olmadığını bilerek kullanırsan hiç bişi olmaz. Ona göre temkinli olcanSanki hangimiz karda arabanın limitlerini zorluyoruzki
Sen takıl öyle olması daha iyi ama bu kadarda sorun olcak bir durum yok. Ben civic de arkalarda hız önlerde kışlıkla 2 sezon geçirdim onu bilerek kullanınca hiçir sıkıntı yaşamassın istesende yaşamassın
![]()
dıkkat etmek lazım ıste ben zaten manyak bı sofor degılım yanı =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
la olum sok ondekileride tak onede 17 leri,bak kışlık olmadıgını bilerek kullanırsan bişi olmuyomus.
Er2 bence sen 3 kulhu bir elham oku ,O zman sana hiçççç bişi olmaz ok
Senin esp mi varheee o zmna başka lastiksiz dolaş ...
Arka lastikleri sökte başına bir bela gelmesin bu kadar adam söylüyor. Hepside sakalmı bıraksın ..
avukat olmak istmiyorum ama adam zaten soktu lastiklerini :s
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Yahu arkadaşlar siz kendinizi tiye alın bence çok eğleniyorsunuz vallahi. Söylediğimi anlamak bu kadar zor bişi değildi benim.
.....
Valla ben iki kış önlerde kışlık arkalardada 215 35 18marshall lastikle gezdim bir kerede kaza yapmadım. Beni yokuşta bırakmasın yetiyordu yerde buz varsa normalde 50 ile döndüğün yeri 30 la dönüyordum gene bişi olmuyordu. Yolda kalmak başka yolda kaymak başka ince bir çizgi hani... Ben bunu söylemeye çalıştım ertuğda anladı beni zaten ondan sorun yok.
arkadaşlar ben zaten karlı havada arabayı çıkarmıyorumki..kay yağdımı arabayı durduğu yerde bırakıp gidiyorum..şu anki hava koşullarında kar lastiksiz gezen bisürü arkadaşım var hiçde sorun yaşamıyolar zaten..karlı havada araç sürmeyeceğim için sorun yok =)
mehmet abi-tolga-çağrı-murat-sercan..sağolun beni düşündüğünüz için =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
şu kış lastiği mevsuzu yılan hikayesine donuyordu az kalsın Ertuğ,
Allahtan gerekli açıklamyı yaptın![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
herkes iyi niyetiyle bişeyler yazıyo o yüzden gerilime gerek yok =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
yani şehir içinde dikkatli kullanırım anlamında dedim =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri