kaç ps çıktı Ertuğ?
kış moduna geçiş+dyno
Konu Romeo_er2 tarafından (14/02/2012 Saat 03:40 ) değiştirilmiştir.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
kaç ps çıktı Ertuğ?
hayırlı olsun kardeş güle güle kullan. Bişey merak ettim şu arkadaşım komple egsoz sistemi yaptırdı demişsin ankaradamı, ankaradaysa nerde yaptırdı acaba ve fiyatını biliyomusun. Bide şu taktırdığın hava filtresi ve katalizör iptalinin performans adına getirileri neler oldu. Şu 3. vitesde asr olayı benide şaşırttı doğrusu. Kendi aracımdan şüphe etmeye başladım ve son olarak dyno değerlerini yazarmısın. Benim araçtada chip uygulaması var 142bg 257Nm tork gösterdi dynoda. Belki chip falan düşünürsen bilgin olsun diye söylüyorum. Tekrar hayırlı olsun aracın güzel olmuş, esseesse amblemide hoşuma gitti...
Konu 000001 tarafından (11/11/2009 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.
saol dostum chıp var aracımda..by erhan yucel...dyno olcumu yanlıs cıktı..bu arada bmc kutu ıcı fıltre kat ıptalı ve orta susturucu ıptalı farkedılır derecede rahatlatıyo aracı...bırkac gun onca 160hp cıvarı 207 gt yle denedık 180 e kadar 1 boy onde gıttı arac..ınanmayanlara 10 tane sahıdı var =) 7.5 sn 0-100 olctuk ıkı gun once..bu durumda dyno verısının bı onemı kalmadı..bu arada egzozu 50 lıraya yaptırdım..sasmazda koc egzozda
Konu Romeo_er2 tarafından (12/11/2009 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
kardeş bişey daha sorcam. Hangi benzini kullanıyorsun?, kaç oktan?, Bide arabaya 4-5 kişi binince performansta nası bir değişiklik oluyo. Benimkinde 5 kişi bindiğimizde çok çok çok bariz bir düşüklük oluyor performansta. Delirtiyo beni. Motor hacimlerinin küçük olmasından dolayı olsa gerek.
bunun motor hacmiyle alakası yok
hangi motor hacmi olursa olsun hangi torka sahip olursa olsun
ağırılık artışıyla beraber performansın düşüşü doğru orantılı olarak ortaya çıkacaktır ister 3000cc motor olsun ister 300nm tork veren motor olsun
ağırlık arttıkça performans eksilecektir
dikkat edersen f1 arabalarında 50-60 litrelik benzin miktarı bile pistte tur başına 1,5 -2 saniye zaman kaybettirebiliyor ki o motorlar 10 silindirli dakikada 19000 devir çevirebilen 700-800 beygirlik makineler ama onlar bile ağırlık karşısında güçlerini kaybedebiliyorlar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
aracınız gerçekten muhteşem zaten allah kaza bela vermesin
aracınız muhteşem gerçekten naZAR DEğmesin
teşekkürler..
eklenenler
-HKS blow off
-HKS turbo timer type0
-NRG turbo basınç saati..
araç 1.5 barda yürüyor onuda görmüş olduk =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
vayy kaaarrdeşim![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Ertug bu ne hız bu ne heyecan kardeşim. Valla bak şimdi görüyorum, en sonunda hazır turbolusundan alayım dedin heraldeiyi yapmışsın, kazasız belasız kullanmak kısmet olur inşallah. Siyahın bakımı zor olur, temiz kullan
![]()
GP in mirror is faster than they appear !
arac gercekten cok hos kazasız kullanman dılegıyle ıyı surusler...
çok güzel gözüküyoy,ama temiz tutması zordur kanımca
evet siyah olduğu için biraz sıkıntı..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
kardeşim bırak tek derdi kirlenmesi olsun benim hatun tjet buldum 3 kapı diye aldırmadı 5 kapı 6 işleri starjet aldımbak keyfine kazasız belasız sağlıklı sıhatli bin fazla yorma arabayı
sağol kardeşim =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri