sen beğendiysen sorun yok tabi mert
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Vites Topunuzunuda Şu Plastik Paketlerde TYPE-R yazıo 10 liraya Satıolar Kırmızı Kırmızı Direksiyon İçinde Kırmızı Simit Falan var TakımOndan Alsaydın Senin Arabaya Cok Yakışr
![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Mert arka taraf nolcak![]()
ıyı gunlerde kullan mertcim
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
saol abi bitiyor az kaldı en son tesisat kaldı onuda kışa doğru halledicez sonra kısmetse fuar o zaman herkez gelicek izmiri toplayıp geliceksiniz![]()
vay vay vay bu ne yaaa Mert bakıyorum fuarlanıyorsun hayırlı olsun senin arac yakısır o mevkilere atarı var yanar fuar ışıkları altında.
EVOEVOEVOEVOEVO
Cuk diye oturmuş![]()
beklemede kalın fuar nisanda koltuklardan sonra amortisörler sertleştirilicek yoksa tesisat koyulduğu zaman fazla yükten patlama olasılığı varmış ondan sonra en son aşama tesisatta
şimdi bana kırmızı halı paspas lazım nerede bulabilirim aksesurcılarda bulamadım?yardımcı olursanız sevinirim
Konu StrawBeeRy tarafından (27/07/2010 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir.
Hepsiburada.com : WenCar Kırmızı Krom Paspas 5 Parça 1004601 | Oto Aksesuar
Hepsiburada.com : Unitec Sport PVC 2li Ön Paspas Set Kırmızı 74921 | Oto Aksesuar
şunlara ve diğerlerine bi bak istersen.
EVOEVOEVOEVOEVO
Hepsiburada.com : WenCar Kırmızı Krom Paspas 5 Parça 1004601 | Oto Aksesuar şu senin arabaya cok yakışırr![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
bunlar şahinlerde var halı istiyorum hiçbir yerde yok özel olarak dikilirmi acaba ?
koltuklar iyide renkler pek tutmamış ya normal koltuğa kılıf geçirmiş gibi biraz![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri