git bi yay al delirtme beni :D
Printable View
git bi yay al delirtme beni :D
skydome siyah filmli cam,beyaz renk süper....jant isitiyor sanırım,araba dostum....
guzle araba 17-t-jet jantları ve kesinlikle eibach 5 cm yay ondan sonra oturup ızleyebılırsın :D
kankalarım nede güzel şeyler söylüyosunuz :D heh şöle al 17 t-jet jantını bide tak 5lik eibach ını ikiz olalım :D
tamam bakarım..
gerçekten çok güzel omuş allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin bişi sorucam bu abart armaları, jant göbeklerini nerden temin ediyorsunuz ben yeni kullanıcıyım bişi bilmiyorum daha :) bende aracıma taktırmak istiyorum çok hoş görünüyor .
MAŞALLAH MERT KARDESİM ARAÇ COK ŞIK. AMA BU ARADA MADEM Kİ Bİ ÖNERİ SORDUN, zaten ben forumun araç alçaltma manyagı olmuşum:D :D:DBENDE BANA YAKISAN ÖNERİYİ YAPAYIM; ARAÇ ''YAY'' DİYE BAGIRIYO çoook acil 5 CM. ve aracına resimli bi öneri yaptım tercih senin kardesim:bye10000: bu da benden sana photoshop hediyesi. görsel açıdan kıyaslamanı yap. bence kusursuz tabi.(bu arada herkesin kanına girer oldum, yakında yay magazası açıcam)
ve benim garajada bakarsan benim aracın ne kadar alçak oldugunu görürsün:D tabi abartı bişey olmasın dersen 5 cm ideal. ben amortisörlerle oynadım
arkadaşım güle güle kullanın kazasız belasız inş ...bence sana 35 mm yay yeterli ...
kardeşim. Evet ben benim aracin amortisörleriyle oynadim çünki ben araç tamamen düşşün istedim sen bu kadar zahmetli bi işe girme. Git 5cm lik eibach yay al tak. Amortisör takozlarindanda 1cm kestir ki fazla esnemelerde dibe vurmasin. Herhangi bi modifiyeciden temin edebilirsin. Proshop, fm tuning vs.
git de yay tak :D
ee ben ne yapayım önce 400 tl H&R marka 3,5 lik yay aldım. aracı fazla düşürmediği için bu spor yaylara işlem yaptım ve amortisörlerle oynadım ve bu 400 lük harcamama bir 400 tl daha ilave ettim .. ama değdi, istediğim görseli kazandım. kötünün kötüsü de var:D. al 5 cmlik yay keyfine bak..
alıyorsanda eibach al h&r gerçekten sert eibacha göre.
Araba ve yıldıztepe ikiside çok güzel.
Allah kazasız belasız sürüşler versin.