Bizim araçlara en güzel giden beyaz renk valla süper duruo üstüne birde skydome olunca tadından yenmio valla..
kazasız belasız işallah....çok güzel olmuş gerçekten
Printable View
Bizim araçlara en güzel giden beyaz renk valla süper duruo üstüne birde skydome olunca tadından yenmio valla..
kazasız belasız işallah....çok güzel olmuş gerçekten
kazasız belasız kullanın 10 numara
güle güle kullanın kazasız belasız ...
hayırlı olsun.. :) rengi süper.. bende değiştirirsem eğer kesin beyaz alırım puntomu :) Kazasız belasız :)
kankam yay olayına girsen araba bi anda değişcek bak =)
Perfect,Complete in every respect,Consummate,Excellent,Superb :)
Güle güle en iyi günlerde kullan süper olmuş-kıskandım yauw-şaka tabiki tekrar güle güle kullan
hayırlı olsun güzel araba. armaları nerden temin ettin servistenmi
Güle güle kullan kazasız cezasız inşallah güzel araç
kardeş plakalığı söküp çift taraflı bantla yapıştır birde imkanın varsa oz un beyaz 17 jantını koy ama sakın siyah koyma başkalarının her zaman yaptıgı beyaza siyah siyaha beyaz olmasın biraz farkın olsun
İçim eridi yaa bende istiodum beyaz ama saolsun fiat italy dan 2-3 ay arası gün veriyorlardı.Bende bekleyemedim Siyah dynamic e talip oldum...Cok güsel yaa beyaz renk gp yi bambaşka gösteriyo.
kanka nerelerdesin sen ya.. :D
mert abi on numara olmuş.beyaz ve skydome off diyorum ya tadından yenmez bu maşallah :D
hayırlı olsun aracın gercekten cok hoş..beyaz ve sky kombinasyonu arkadasların dedıklerı gıbı harıka olmus