Slm araçta bir kaç değişiklik yaptim yorumlarinizi bekliyorum..
- 185/60 R15 GOODYEAR EXELANCE LASTİK
- 6,5 R15 LENSO JANT
- SİYAH CAM FİLMİ
Jantlar gayet hoş olmuş
Araçta güzel maşallah
Kazasız belasız....
Teşekkür ederim cümlemize kazasiz belasiz yolculuklar
Güle güle kullan Gökhan, kazasız sürüşler...
bence jantların ebatı ufak 17 olsa iyi olur
güle güle kullanın guzel arac
hepinize teşekkür ederim. cümlemize kazasız belasız sürüşler. Draje 17 jant yakışıyor araca üstünde 17 jant ve lastik vardı zaten ama yoruyor çok aracı o yüzden böyle bir değişiklik yaptım.
her zaman büyük jant taraftarıyım ama güzel olmuş kazasız belasız güle güle kullanın
Güzel Olmuş Güle Güle Kullanın .
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
5cm yay işini görür bence
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Yay konusunda pek bilgim yok aracın süspansiyonuna etkisi nasıl olur ??
bu lenso jantlardan 5 ay önce ben de almıştım. aracım resmen bayıldı. hemen sattım şimdiki jantları aldım. sanırım belçika malı lenso ama ben hiç memnun kalmamıştım.
ama yine de güle güle kullan
Bayıldı derken ??? Ben memnunum gayet iyi memnun olmasan sökerim ama fena değil..
ağır kaldı yani... çekiş gücü hissedilir şekilde düştü... değiştirdim..
sen memnunsan sorun yok hocam.... iyi günlerde kullanırsın inş.....
Saolasın aracı yormuyor hiç fena değil içime sindi yani
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri