kazasız belasız kullanman dıleğıyle HOŞ GELDIN ARAMIZA başımızın üzerinde yerın var kardeşim tekrar hoş geldın
merhabalar acaba bizide aranıza alır mısınız
https://img213.imageshack.us/my.php?...sc00567qx6.jpg
(acaba resmi ekleyebildim mi?:confused: )
kazasız belasız kullanman dıleğıyle HOŞ GELDIN ARAMIZA başımızın üzerinde yerın var kardeşim tekrar hoş geldın
Aramıza hoşgeldin
Kazasız cezasız sürüşler.
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah..
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Kazasız-belasız kullanmak nasip olsun! Hoşgeldin aramıza...
grande punto sahibi olmakla zaten bu takımın doğal üyesi oluyorsunaramıza hoş geldin kazasız sürüşler...
aah aah. Siyah aşkımı depreştirdin. Yana yakıla siyah aramıştım uygun fiyatlı. Kampanyalı model new orleans olduğundan ona karar verdim sonra. Ama nasıl içimde kaldıarada görüyorum yollarda gözümün kenarına bi damla gelip oturuyo
![]()
hepinize çok teşekkürler.. ne kadar sıcak bir ortam burası yaww (sanal da olsa)
deneyimli arkadaşlar da var burada.. sanırım bütün sorularıma cevap alabileceğim bir yer.. tekrar teşekkürler..
:: siyah arabada bir başka duruyor ama bakımı inan çok zor hele trabzon gibi yağmurlu bir yerde 2 günde bir yıkamadayım.:p
hoş geldin.
kazasız her türlü beladan uzak güzel ve keyifli sürüşler diliyorum.
Siyah rengi hep istemisdir ama Istanbul'da tam bir basa bela. Hayirli olsun. Kazasiz belasiz.
kazasız belasız sürüşler dilerim hayırlı olsun..
arkadaşım güzel araba ama hala dynamic olmamış kapı kolları ile aynalar eksiknu arada fotoğraf söğütlüden mi
sitedeki en güzel active lerden 8O
Demon Driver|Damien|
güzel gerçekten... sis farlarını kaça aldın?jantlar ne kadar?
Alpay.....
alttan ikinci resimdeki evden anladım...![]()
![]()
Güzel
o tekerlerin icindeki kirmizi sey ne?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri