valla nafiz abi ben söledim gidelim içelim gelelim diye ama sonrasından kimseden ses çıkmadıfıratı unutmadık ama bağzı şeyler habersiz olunca insan ne nerde noluyo nezaman buluşucas içicesmi içmicesmi arabasızmı arabaylamı çünkü arabasız gidilmesi şarttı çünkü alkol alıcaktık zaten fırat için bizim demirbaş ekibi olucaktı haberleşme sorunu oldu artık bidakine yaparız gidilicek olsaydı zaten gidilirdi diye düşünüyorum ben ama bizim ekipten başka kimseden ses çıkmadı bizde buluşamadık arayan soranda olmayınca buluşma yalan oldu
Konu punto35 tarafından (01/03/2009 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.
Sezgin Abarth stickerlerine Sarmışken değişik bir sticker buldum
beğenirsen bunlardan da yaptırıp yapıştır![]()
Sezgin'cim öncelikle hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Heyecanın mesajlarına fazlasıyla yansımış yerinde duramıyorsun. Sağolsun Anıl senin için birşeyler yapmış, yeni araban için bende ön plakanı söküp altına siyah folyo kaplayayım, ilk buluşmamızda hallederimen kötü günün böyle olsun kardeşim, allah neşe içinde binmek, gazlamak, yanlamak nasip etsin...
GP in mirror is faster than they appear !
abim arabayı aldı bende rahatladım odaoh be
ahmet abartlar manyak olmuş abicim bunlardan hemen çıkartalım yapıştıralım mutlaka engin abide folyoyu çektimi tamamdır artık
engin abim folyo uzamanı 5dkda yapar ogun ellerimiz uyuştu ondan yapamadık
bide buluşma için çok güzel bi planım var beni bekleyin
![]()
ahmet bunlar felaket yahu hasta kaldımbu arada çok teşekkürler...
evet engin abi gerçekten sanki ilk defa bir gp sahibi olmuş kadar heyecanlandım... bu ufaklık böyle bir hastalık yapıyor insanda...
anılım hala stand by konumundayız...![]()
Abi dur daha bi iyice özleyelim daha geçen ay buluştuk daha zamanı var azcık sabır inananın çok güzel bi buluşma gelicek bekleyindua et stand bydayım bi off olursam görürsün
ahmetin verdiklerini çıkartıralım abi camlara
![]()
Annaaaa şuna bak valla gelir basarim evini yorgun morgun demem zaten ne kadar yakin olduğumu biliyon sana... Ki altimda starjet....eheuheu ok kardeşim... Beklemedeyiz...
![]()
gel abi beklerim starjet değil abarth abi valla 30 saniyede burdasın
hızlı karşıyakalı
![]()
çok yakında çıkıcam allahın izniyle standby'danmuğlaya bi konvoymu yapsak acaba ağırlanırmıyızki
![]()
alllaaaaa..... ilk sinyalleri aldık mı ne ????eğlence geliyor o zaman...
![]()
hayırlı ugurlu olsun.Allah kaza bela vermesın.ama plakası yanlıshem Hızlı Karsıyakalı ,hem de 35 plaka olmaz
onun bucugu eksık kalmıs
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
sezgin abi tekrardan hayırlısı olsun ıslatmamız lazım bu aracı![]()
onur kardeşim ıslatcak okadar çok şey biriktikiama sen gelmiyon hiç
bende çalışıyom artık kardeş artık haftasonları görüşeceğiz görüşürsek
bostanlı tayfası olarak
hayırlı olsun Sezgin, kazasız belasız. Tuncay bizim akrabadır, arabayı görünce şaşırdım, sattığından haberim yoktu. Ona da ben aldırmıştım GP'yi. Yabancıya gitmediğine sevindim.
tekrar hayırlı olsun...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri