evet sayın arkadaslar dondum gp'siz gunlerım bana zor geldı..ama en nıhayetınde artık motorize olarak aranızdayım...
1.4 16v 95hp starjet dynamic 3k ''egzotik kırmızı''
-hillholder
-asr
-hi-fi müzik sistemi
-spor paketli
bu yeni aracımın özellikleri, henüz cok yeni olduğu için bugün anıl'la beraber ufak bir buluşma yapıp abarth logoları ve arka stopları ile ilgilendik ama devamı gelicek...........
forumda bir sorun mu var foto yukleyemıyorum...???
arkadaşlar foto yükleyemiyorum.....!
anılım foto yükleyemiyorum......
![]()
Konu OzzY tarafından (01/03/2009 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood- lütfen kuralları okuyunuz
abim fotolar nerdearka arkaya flood yapma lütfen
maşşallah abimin arabası bi döndüki pir döndü kazasız belasız abicim abarth yolunda tam gaz devam abi
Hayırlı uğurlu olsun resimlerin boyutlarını kontrol ettinmi
Selam Agus
Ben yeni üye oldum. Aracında hayırlı olsun.
Hayırlı olsun Sezgin, Resimleri upload yaptıgın sitenin sana verdigi linki tıklayınca resimler acılıyormu sende? acılıyorsa direk linkleri kopyala yapıstır yap burdan düzeltelim...
Tekrar hayırlı olsun Sezgin abi, yalnız alt ızgara oturmamış
not: 4 tane foto eklemişsin sanırım onları düzelttim.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
en nihayetinde resim boyutlarını ayarlayınca sorun halloldu...![]()
ozancım ön alt tarafta küçük bir hasarı var nazarlık mayetinde...yes ahmetim gecen bulusmada tunc bey'de idi arac bir sonrakinde nasipse bende... tunc beyin aracını ben satın aldım...
![]()
Konu AGUS tarafından (01/03/2009 Saat 22:00 ) değiştirilmiştir.
Eeee bu araba parlamıyooo.
Sonax Alsancak tan %30 indirim AGUS a.HAdi bakalım getirmede görim şimdi.
o tamponuda hallederiz elletme kimseye istersen.repair olayı
fotoraf makinesi güzel olunca resmin boyutuda büyük oluyoabim kırmızı alev alev yanıyo masallah yanındaki gride fena değil bidaki fotoraflarda bambaşka bir hızlı karşıyakalı 1vs2 fotorafları apayrı olucak lutfen bekleyiniz
nafiz abide bambaşla bi indirim yaptı artık gidilmezse olmaz sezgin abicim
ohhhh on tamponda tamam
![]()
çok yakındaiki abarth ama yan sanayi el yapımı
![]()
buda bugün ile ilgili son fotoğraflarımız... en yakın vakitte organizasyon bekliyoruz anıl bey bilginize........![]()
Yeniden GP ile motorize olman güzel Sezgin, kazasız sürüşler...
sezgin beyvalla biliyosun abi çalışıymaya başlıyorum bu hafta işe bi adaptasyonumu yapıyım ondan sonra mukemmel bir orgizasyon yapıcam iş nedeniyle çok yeri gezicem gezdiğimdede buluşma organizasyonunu unutmucam aklımda bekleyin azcık
![]()
stand by konumundayız arayı açmamak lazım....izmirrr...... uyumaaa....
fikrim geldi pijama partisi düzenleyelim![]()
fıratı unuttunuz ama
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri