Evet görsel güzel olmuş güle güke kullan ..
aramıza hoşgeldiniz. güle güle kullanın aracınızı.
Evet görsel güzel olmuş güle güke kullan ..
Arkadaşlar aynalarımın rengini değiştirdim.Logonun ortasınıda siyah yaptım sadece nikelajlar gözüküyor bence güzel oldu sizler beğenecekmisiniz acaba ??
Bence güzel olmuş, jantlarla da uyumlu, güle güle kullanın...
Su logo karartmaya bi ısınamadım Onun Haricinde cok güzel...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
5 kollu jant birkez daha kendini kanıtlamış oldu burada.Her arabaya yakışıyor bu tip jantlar.Süper olmuş güle güle kullanın.
Oldukça Sık duruyor. Kırmızıda bu arabaya cok yakısıyor.... Allah kazasız belasız kullandırsın... Logoları karartma haricinde kötü birşey yok bence.....
GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
Eski Nick:07sea07
Evet arkadaşlar haklısınız yarın logoları ortaya çıkartıcam tekrar.
Göksel bey hoşunuza gidiyorsa kalsın ,zevkler ve renkler tartışılmazmış biliyorsunuz ben olsam sökmezdim![]()
Arkadaşlar Angel farlarımı taktım nihayet çok hoşuma gitti gp yi baya bi değiştiriyormuş.
Bu arada sevgili Zafer'e (ED 088) teşellürlerimi iletiyorum bana yol gösterdiği için.
Konu Ah-MeT tarafından (01/05/2009 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
Hayırlı olsun Göksel Bey, yakışmış...
güle güle kazasız belasız binin çok yakışmış ..
Jantlarımı siyaha boyasam nasıl olur acaba ????
Siyah düşünüyorum mat siyah
evet mat siyah olabilir hoş durur ...
Arkadaşlar göğüslüğümdeki koltuklarla uyumlu olan parlak kısmı siyaha boyattım.Bayadır aklımda olan bişeydi ve cesaretlenerek bugun yaptırdım.Bunun geriye dönüşüde mümkün.Usta çok iyidi güzel bir işçilik yaptı.Ben beğendim
Bence güzel olmuş siyah ama bir iki resim daha koyarsanız daha anlaşılır olacak gibi...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri