Sezgin çok teşekkürler, arabayı yıkamadan önce çektim malesef, ilk fotoları bunlar. Güzel mekanlar bulursam (eski bi tershane, güzel tarihi bir sokak vs) özel ışık düzeni kurup, hatta model falan ayarlayıp daha iyi fotoğraflar çekmeye çalışırım zamanla.
Orhan Okay
Yaşar Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi
Orhan, çekimler gerçekten hoş olmuş, kazasız sürüşler...
Çook teşekkür ederim Arda![]()
Orhan Okay
asıl ben sizlerle tanışmaktan büyük keyif alırımçok çok teşekkürler.
Orhan Okay
dostum anahtarı merak ettim bende şubat ayında aldım arabamı ancak şöyle bir durum var bendeki anahtar içine katlanabilen cinsten yenileri aşağıdaki gibi sendeki anahtar bunlardan mı?
![]()
bu arada bende izmirliyim toplanma gibi bir durum olursa haberleşelim burdan![]()
evet Şakir, benim GP nin anahtarı eklediğin fotoğraftaki gibi. Ama arabam siyah olduğu için sanırım siyah renklisi. kenarında çıkartmaları yok. onlar ayrıca satın alınıyormuş, aksesuar olarak. istersen hemen fotoğrafını çeker gönderirim. Anahtarlar da diger şeyler gibi Mart 2009 da değişmiş. Seri 2 olarak. Ben 25 Mart ta aldım arabamı.
not: bu yeni anahtarlarda içeriye doğru katlanıyor. Üstteki FIAT logosuna basınca sustalı olarak açılıyor.
Konu orhanokay tarafından (13/04/2009 Saat 02:46 ) değiştirilmiştir.
Orhan Okay
Benim Active in anahtarı :![]()
Orhan Okay
Hayırlı olsun Orhan, Fiat GP için para ile birini bulsa bile daha az özenirdi herhalde fotograf cekerken. Gercekten insana aracı imrendiren cinsten, kazasız belasız sürmen dileğiyle.
Mert teşekkür ederim, madem öyle gerçekten özendiğim Grande Punto karelerim gelecek yakında, wallpaper yapmak isteyenler için büyük ebatta üstelik. Bu sözü vermiş olayım
sağolasın...
Orhan Okay
Öncelikle ailemize hoşgeldin keyifli forumlar ...Fotolar ve aracın da çok güzeller ellerine sağlık ve tebrikler...
teşekkürler![]()
Orhan Okay
fotomontaj bunlar yaa inanmayınişin şakası 10 numara olmus ya resimler..pro. fot. olması ıyı oldu aramızda sezgin abi ne dersin
eline emeğine sağlık Orhan abi güzel kareler yakalamışsın..bostanlıda sahile karşı gün batımını 4 ayrı renkteki gp lerle güzel bir iş cıkarabiliriz..ne dersiniz ??
AGUS (kırmızı)
ANIL ( gri)
ONUR1907 (BEJ)
ORHANOKAY (SİYAH)
tamam Arda, göstergeleri senin için daha özenli çeker eklerim siteye
Onuraraçları ayarlamışsın bile. 4 renk
güzel olur gerçekten
![]()
Orhan Okay
forza gp
Onuraraçları ayarlamışsın bile. 4 renk
güzel olur gerçekten
[/QUOTE]
valla Orhan abi fikir cok..mesela araclar seyir halindeyken senin elinden güzel kareler cıkıcaktır..
bu arada acele etmemiz lazım benim arac gittigidiyor be Orhan abi![]()
Konu onur1907 tarafından (13/04/2009 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.
valla araba gıcır gıcır maşallah tekrardan hayırlı uğurlu olsun ksk tarafına gelirseniz mutlaka görüşelim bi sahil turu atarız sezgin abim siz ve benfotolarda çok pro olmuş artık buluşma fotoraflarınıda sizden bekleriz
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri