güncel fotolarımmm.....
Çok güzel bugünde gördük maşallahı var. Kazasız belasız...
GP in mirror is faster than they appear !
Teşekkürler, bu işin sonu yok valla...
Zamanla daha iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Pahalı bir zevk bu, ancak birbirimizden alacağımız fikirler ve yardımlarla işimiz kolaylaşıyor. Bu açıdan bakarsak forumumuzdaki yardımlaşma ve fikir alışverişlerinin üst düzeyde olduğunu söyleyebiliriz.
Herkese teşekkürler.
taze taze...
AbarthlanmıSmasallah Süper araç.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
sticker logo yapıştırmakla araç abarth oluosa , olmuş...
Ege, Türkiye'de abarth satılıyorda biz mi almadık !!!
Elimden geldiği kadar fabrikanın orjinal abarth ekipman ve aksesuarlarını kullandım.
İmkanım ve mantığım çerçevesinde şimdilik bu kadar yaptım.
8500- 9000 Euro verip getirtebilirsen full kitini, yapılabilir bire-bir abarth...
https://www.abarth.it/grandepuntoabarth/prices.aspx?token=2a610a46-8982-4e35-b35b-09a015d225b9&shot1=891_CET&shot2=474_132 sayfasının çevirisi
istersen 27.000 Euro gibi maliyetle abarth sahibi olabilirsin !!!
Bu arada arabamın motor performansı (6 vites haricinde) abarth değerlerindedir...
Güle güle kullan Zafer, iyi görünüyor.
Bence tüm logoları araç önündeki Abarth Logosu gibi yapmalısın ama![]()
Sinir yapmana , ünlem kullanmana gerek yoktu bence. Sadece fikrimi söyledim ben. Bana göre doğru olan şeyi paylaştım. Sticker yapıştırmakla abarth olmaz bi araba bu benim görüşüm , saygı duymalısın.
Sonuçta herkesin fikri aynı olmuyor. Bir olaya giriosan elini taşın altına koyucaksın ve gerekiyosa 27.000 Euro verip alıcaksın Abarth versiyonunu , italya da gördüğüm abarth ta camında kocaman abarth yazmıyodu mesela. Yapmacık ve basit geliyo bana bu tür modifiyeler.
Neyse bu benim fikrim nede olsa. Kazasız sürüşler.
Sakin olalım arkadaşlar.Gereksiz yere gerginlik yaşanmasın.İsteyen istediği gibi aracını değiştirebilir.Kimisi beğenir kimisi beğenmez.Mesajlarımızı yazarken karşı tarafı kırmamaya gayret edelim...
sayın arkadaşım ;
ilk önce mesajına yorum yapmış olduğun insanın evvela bir yaşına başına, bir görüp geçirmişliğine bak derim... ve eklemeden de geçemem ki; ''biz bir aileyiz ya bizlerinde bu aile içinde abileri ve ablaları var..!! ve asıl konuya gelmek gerekirse ; sizin gibi ''genç'' arkadaşları biz pistlerde görmek isteriz ki emin olabilirsin senin ''o'' 90 lık multijetini epey zorlayacak bir araçtır ''35 ED 088 '' bu konuda emin olabilirsin hani demiştin saçma modifiye abarth yazısı diye... onun için belirtmeye gerek duydum ki emin ol benim ''90'' lık starjet'i performans konusunda görünce sanırım ED 088'in yanına yaklaşmassın.. nacizhane görüşler bunlar...
abim benim ''kıskananlar'' çatlasın bence harika olmuş....![]()
Konu tunc35 tarafından (12/04/2009 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.
güzel araç kazasız belasız....
Modifiyenin iyisi kötüsü olmaz herkezin kendine göre bi zevki vardır ve bu zevk doğrultusunda arabasına hoşuna giden tüm aksesuarları takmakta özgürdür bize düşen görev bukadar emeğin bukadar harcanan paranın birnevi geri dönüşümünü güzel bir sözle geri vermektir.Biz bir aile olduk artık bu tarz şeyler ister istemez kalp kırıcı oluyo şahsi düşüncem gönül isterki gerçek orjinal bir abartha sahip olmak ama bu tamamen zevk ve görsellik amaçlı bir şey herkez kendi fikrini söylemekte yorum yapmakta tabikide özgür ama kalp kırmadan güzel cümlerle ifade edilmesinden yanayım şahsen saygılar...
Ben yazdığım yorumla herkesi karşıma aldım gibi bi durum söz konusu şuanda.
İlk başlığı açıp , arabayı gördüğümde aklıma gelen düşünceyi belirttim. Araç sahibinin kaç yaşında olduğuna , nerde yaşadığına bile bakmadım. Çünkü bakmamı gerektiricek bir durum yok ortada. Yorumumda ne bir saygısızlık yaptım , nede bir hakaret. Sadece kendi fikrimi söyledim. Ama nedense önce araç sahibi Zafer Özgün , daha sonrasında da konuyla alakalı olmamasına rağmen Sezgin Agus yorumuma çıkıştılar. Konuyla alakalı dememin nedeni de yanlış anlaşılmasın, ben aracın sticker larından bahsederken , Sezgin beni ve benm gibi gençleri pistlerde görmek istediğinden yada Zafer Özgün ün arabasının yanına dahi yaklaşamayacağımdan fln bahsetmiş. Ben aksi bi durum iddaa etmemiştim zaten. Zafer Özgün ün de arabasının motor performansına yada diğer özelliklerine lafım olmadı. Yanlızca o logolar ve sticklerların yapmacık geldiğini belirttim. Kimsenin emeğine , beğenisine , zevkine , kişisel seçimlerine laf etmedim etmemde.Sonuca bağlamak gerekirse benim yorumda kimseye saygısızlık etme gibi bir amacım olmadı. Sadece çok açık bir şekilde fikrimi paylaşmam sorun oldu heralde. Birileri alındıysa , saygısızlık olarak yorumladıysa gençliğime , açık sözlülüğüme verin...
Güle güle kullan cok güzel aracın var. Benim sahsi fikrim ön camdaki abarth yazısı biraz abartılı olmus. o da zevk meselesi tabi. ama angel-led'li stop- jantlar 10 numara bir goruntu katmıs aracına
iyi gunlerde-kazasız belasız surusler
StrucTuraL EngiNeeR
unutmaki begenmediğin birşey için taptıgın yorumun kırıcı olmaktan cok yapıcı olması gerekir..bende senın hakkındakı görüşlerimi senin hitabınla söylersem sence ne olur ?? bu bir görüşmü olur saygısızlıkmı ?? neyse bazen bosu bosaltmak guc oluo..
saygılar
Arkadaşlar önceden de belirtmiştim, gereksiz yere gerginlik çıkmasın.
Sözkonusu araçla ilgili olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi saygı ve sevgi çerçevesinde belirtin lütfen.Konu dışı mesaj yazmayalım artık...
Ön taraftaki "abarth" sticker rengi farklı olsa daha hoş olabilirmiş, beyaz renk siyah araçta biraz sırıtmış. Onun dışında araç çok şık olmuş, kazasız binersin insallah.
Aklıma birşey takıldı, vites dışında performans abarth ile aynı demişsin. Modifiye ederek ekstra kaç hp alabildin? (kendi t-jet'im için soruyorum)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri