Siyah stripeKatılıyorum. Hatta jant kapaklarına siyah sprey boya yapılabilir.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inş..bence yapılacak ılk sey plakalığın oraya sıyah folyo..D
Siyah stripeKatılıyorum. Hatta jant kapaklarına siyah sprey boya yapılabilir.
bende ayınısından alıcam. Allah kazasız belassız kullanmayı nasip etsin....
GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
Eski Nick:07sea07
Ben bugun beyaz puntomun plakalıgının oradaki siyah folyoyu cıkardım, bir daha da takmam sana da tavsıye etmem.Yapılacaklara gelınce eger benım gibi biraz marjianal estetik hastasıysan önerilerim şunlar olacaktır, ben de yaptırıcam en yakın zamanda;
1- 16-17 beyaz jant alman
2- seritlerin bu haliyle gzl fakat cok sade bence eger degıstrmeyı dusunursen;beyaz abarth puntodaki stickerlardan yaptırıp takman
3- spoylerin oraya siyah kanat takman
4-marçbiel olabilir.
hayalimdekiler bunlar, he bi fikir daha; cam tavanlı gibi gözükmesini istersen hepsiburada.com da 88tl fiber uygulama gibi bir sey var ön kaputa da uygulanabıliormus gerci ama ben belki ondan alıp tavana yapmayı düşünüorum.Son olarak da bir woofer, 4 kanallı bir amfi, bir takım component ve bir de mp3 calan gzl marka bir anaüniteden olusan sade ve kaliteli bir ses sistemi düşünebilirsin aracından daha fazla zevk almak istiorsan( ben suan ses sistemiyle ugrasıorumve 3 hafta ıcınde tamamlıcam ıns, sora bu saydıklarıma gelıcek sıra.)
kal salıcakla...
enes..
siyah stripe konusundabi düşün abi hiç olmadı enes abinin avatarına bi bak
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Kazasız belasız sürüşler dilerim gerçekten sade ve asilll...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri